Euronet Services, filiala din Romania a Euronet Worldwide, si-a dublat flota de ATM-uri in Romania dupa ce a cumaprat 200 de astfel de dispozitive de la Banca Comerciala Carpatica (BCC), potrivit unui anunt al companiei. Carpatica a semnat si un acord de participare la reteaua partajata de ATM-uri a Euronet si un contract pentru POS acquiring si servicii de emitere carduri.

Euronet este cel mai mare grup pan-european care gestioneaza retele independente de ATM-uri in 13 tari. Compania achizitioneaza constant activele ATM ale bancilor.

Euronet este singurul operator al unei retele partajate din Romania. Cu acest acord, cinci banci participa acum la reteaua de bancomate Euronet care acopera in prezent toate cele 41 de judete din Romania. ATM-urile achizitionate din cadrul sucursalelor bancii vor fi inscriptionate si cu brandul Euronet, in timp ce ATM-urile din afara sucursalelor Bancii Carpatica vor fi marcate doar cu brandul Euronet.

„Clientii sunt castigatori clari in urma acestui parteneriat – avand acces la o retea mai ampla, fara costuri suplimentare. Acest acord nu doar dubleaza volumul retelei, ci si creste calitatea serviciilor, prin sporirea timpului de disponibilitate al retelei si plasarea ATM-urilor in cele mai bune locatii – a declarat, intr-un comunicat de presa, Johan Gabriels, CEO al Bancii Comerciale Carpatica.

Euronet Worldwide este una dintre cele mai mari companii din industria de procesare a tranzactiilor electronice financiare. Reteaua globala de terminale administrate de Euronet Worldwide cuprinde 18.311 bancomate, aproximativ 68.000 terminale EFT-POS si un portofoliu in crestere de carduri de debit si credit administrate in 43 de tari. Compania este prezenta pe piata din Romania de peste 10 ani.

Sursa foto: freedigitalphotos.net

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri