Au cumparat World Class, Cargus si Urgent Curier. Sunt cei mai activi investitori. Intalneste-i joi la M&A Outlook

Doua dintre cele mai active fonduri de private equity din Romania vor fi prezente la Conferinta M&A Outlook de joi, 12 iunie. Poti sa asculti si sa discuti cu reprezentantii Resource Partners si Abris Capital Partners, fondurile de private equity care au investit recent in World Class, Cargus si Urgent Curier.

Cea de-a sasea editie a evenimentului M&A Outlook propune o abordare concreta si interactiva dedicata pietei de fuziuni si achizitii. Obiectivul este sa punem fata in fata reprezentantii companiilor de consultanta financiara si juridica, ai fondurilor de investitii si ai antreprenorilor, cu un public dinamic, selectionat dintre cititorii wall-street.ro.

Printre vorbitori se numara Dan FARCASANU, director investitii Resource Partners, si Cezar SCARLAT, Managing Director, Abris Capital Partners.

Cele mai recente tranzactii plaseaza Resource Partners si Abris Capital Partners printre cele mai active fonduri de investitii din Romania. 3TS, Enterprise Investors, Axxess Capital, Oresa Ventures si Intel Capital au fost de asemenea active, in ultimul an. Investitiile fondurilor private de investitii in Romania au crescut anul trecut pentru prima data in ultimii patru ani, avansul fiind de 2,5 ori fata de 2012, la peste 70 milioane euro.

Fondul de private equity Resource Partners a preluat, alaturi de trei manageri ai companiei, pachetul majoritar (71%) din reteaua de centre de fitness World Class.

Citeste si:
World Class vrea sa deschida 7 sali de fitness pana la finalul anului
Dan Farcasanu, Resource...
Citeste si:
Tratament pentru cresterea parului
Tratament pentru cresterea...

Fondul de investitii Abris Capital Partners a cumparat integral Urgent Curier, care va fuziona cu Cargus, companie controlata de acelasi fond de private equity din 2012.

Vrei sa participi la Conferinta M&A Outlook de joi, 12 iunie? Vrei sa asculti si sa cunosti antreprenori si investitori care au experienta in incheierea tranzactiilor? Inscrie-te aici pentru a fi prezent(a) la evenimentul de joi!


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri