(P) Credite pentru IMM-uri cu garantie JEREMIE: la UniCredit Tiriac Bank pana la finalul lui 2014!

Initiativa JEREMIE, dezvoltata prin intermediul Fondului European de Investitii (FEI), ofera statelor membre UE posibilitatea de a utiliza fondurile structurale pentru finantarea IMM-urilor. Initiativa este finantata în Romania prin POS CCE, Axa Prioritara 1, Domeniul Major de Interventie 1.2 “Accesul IMM la finantare”, din resurse financiare provenind de la Fondul European de Dezvoltare Regionala.

UniCredit Tiriac Bank este partener al FEI pentru aceasta initiativa, in cadrul careia banca poate acorda imprumuturi pentru o perioada cuprinsa intre 12 si 72 de luni pentru urmatoarele scopuri:

  • Investitii aferente codurilor CAEN eligibile – prin credit de investitii
  • Acoperirea nevoilor curente legate de o investitie derulata sau in derulare aferenta codurilor CAEN eligibile (pe baza unui business plan) – prin facilitate pentru capital de lucru.
  • Acoperirea nevoilor legate de sustinerea activitatii curente a IMM-ului

IMM-urile trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • nu beneficiaza deja de alte finantari nerambursabile pentru aceeasi investitie, din fonduri europene si/sau nationale
  • sunt IMM-uri definite conform Legii 346/2004, cu completarile si modificarile ulterioare
  • nu se afa in dificultate, conform Ghidului UE privind Ajutoarele de stat pentru salvarea si restructurarea firmelor in dificultate
  • nu desfasoara / vor desfasura activitati in domeniile restrictionate de la garantare
  • respecta regulile ajutorului de minimis
  • nu inregistreaza datorii restante catre bugetul general consolidat al statului

Puteti aplica pentru facilitatea JEREMIE, la UniCredit Tiriac Bank, pana la 31 decembrie 2014.

Va invitam sa ne contactati cu incredere pentru detalii: fondurieuropene@unicredit.ro, 021 200 20 20

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.
Setari Cookie-uri