Directorul de daune al Generali Romania va prelua aceeasi pozitie la Omniasig, de la 1 septembrie

Actualul director de daune al Generali Romania, Madalin Rosu (foto), va prelua de la 1 septembrie aceeasi pozitie in cadrul Omniasig VIG si va fi numit si membru in Directoratul companiei controlate de grupul Vienna Insurance Group.

"Madalin Rosu va prelua atributiile lui Artur Borowinski si va fi responsabil in cadrul Directoratului, in calitate de membru, cu activitatile de daune, litigii, regrese si recuperari. Omniasig VIG a inaintat Autoritatii de Supraveghere Financiara documentatia pentru aprobarea lui Madalin Rosu in aceasta pozitie de la 1 septembrie", a declarat presedintele Directoratului Omniasig VIG, Mihai Tecau, potrivit Mediafax.

Borowinski a fost vicepresedinte al Directoratului Omniasig VIG pana la finele lunii aprilie a acestui an, cand mandatul acestuia s-a incheiat. El a preluat, de la 1 mai, conducerea companiei poloneze Compensa Vienna Insurance Group.

Ceilalti membri ai Directoratului Omniasig VIG sunt Mihai Tecau, Costi Stratnic, Rafal Jacek Mosionek si Daniela Camelia Covacescu. Rosu este directorul de daune al Generali Romania din octombrie 2007. Anterior, el a lucrat la Interamerican Romania si Europ Assistance Hungary, conform datelor disponibile pe o retea de socializare profesionala.

Citeste si:
Andra Olar-Caragea este noul CEO al firmei de insolventa CITR
Andra Olar-Caragea este noul...
Citeste si:
Cum sa scapi de durerea de stomac: 5 solutii rapide
Cum sa scapi de durerea de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri