"Ina Crudu s-a aflat la conducerea societatii de la sfarsitul lunii iunie 2013. In perioada mandatului sau, Carpatica Asig a inregistrat o crestere de 33%, la sfarsitul primului semestru din 2014 societatea ocupand locul 5 in piata asigurarilor dupa volumul de prime subscrise", se arata intr-un comunicat al societatii.

Valeriu Sergiu Loghin se va alatura echipei Carpatica Asig, fiind propus de catre Consiliul de Administratie al societatii pentru a prelua mandatul de director general. noteaza Mediafax. El este absolvent al Institutului Politehnic Bucuresti, Facultatea de Transporturi si are o experienta de 20 de ani in domeniul asigurarilor, din care mare parte in pozitii manageriale cheie. Pe parcursul carierei a activat in mai multe companii de asigurari, toate aflate in primele 10 locuri in piata.

Noua propunere va fi inaintata Autoritatii de Supraveghere Financiara in vederea parcurgerii procedurii legale de numire in functie.

"Noua propunere va fi inaintata Autoritatii de Supraveghere Financiara in vederea parcurgerii procedurii legale de numire in functie, Sergiu Loghin urmand sa preia mandatul dupa primirea avizului autoritatii", se mai spune in comunicat.

Carpatica Asig si-a inceput activitatea in 1996, sub denumirea ASA Asigurari Atlassib. Actiunile companiei sunt detinute de Atlassib Sibiu - 92,42%, Transcar Sibiu - 6,97%, Corneliu Tanase - 0,08% si Aurel Albu - 0,53%, potrivit datelor de la Registrul Comertului.

In primele sase luni, primele subscrise de companie au crescut cu peste 30% fata de aceeasi perioada din 2013, la 305,22 milioane de lei. Compania are 70 de unitati la nivel national, colaborand cu peste 5.000 de intermediari si practica asigurari generale (non-viata).