"Call-Center-ul Safety Broker este operational incepand din aceasta dimineata, orele 10:00, poate fi apelat la numarul de telefon 031.405.21.23 si va oferi tuturor celor interesati in mod direct consultanta specializata si suport in vederea facilitarii procedurii de deschidere a dosarelor de dauna.", se arata intr-un comunicat al brokerului roman de asigurari.

Din primele informatii furnizate de catre autoritatile bulgare rezulta ca evenimentul s-a soldat cu decesul unei persoane si ranirea grava a altor cinci, informeaza Ministerul Afacerilor Interne.

Reamintim faptul ca, ieri dimineata, in jurul orelor 05.00, un autocar cu 25 de pasageri romani care circula de la Kusadasi, Turcia spre Romania s-a rasturnat in pasul Republika, intre localitatile Gurkovo si Veliko Tarnovo, din Bulgaria, datorita neadaptarii vitezei la conditiile meteo. Autocarul era condus de un roman in varsta de 44 de ani, care nu consumase alcool, dupa cum au comunicat tot autoritatile bulgare.

Citeste si:

Tot MAI a informat ca Politia Romana a efectuat primele verificari in tara privind firma transportatoare, soferii si autocarul din accidentul produs in Bulgaria, nefiind evidentiate probleme din punct de vedere al avizelor si atestatelor prevazute de legislatia romana in materie. Autocarul rasturnat in Bulgaria avea doi soferi, care, date fiind distantele lungi de parcurs, conduceau cu schimbul. Vehiculul apartine firmei Camira Eurotrans, ce are ca obiect de activitate transportul terestru de calatori.

Consulul Romaniei in Bulgaria si atasatul de afaceri interne al MAI au mers la spitalul din Veliko Tarnovo, pentru a acorda asistenta consulara victimelor accidentului. In iunie 2013, un autocar cu turisti romani s-a rasturnat intr-o prapastie din Muntenegru. In urma accidentului si-au pierdut viata 18 persoane, iar alte 29 au fost ranite.