OTP Leasing Romania, membra a grupului maghiar OTP, anunta lansarea unei noi oferte de finantare pentru autoturisme si autoutilitare noi, pentru persoane juridice, PFA-uri si alte structuri comerciale.

OTP Leasing ofera, in perioada 27 octombrie - 31 decembrie, o dobanda nominala promotionala de numai 4.5% si aprobare a cererilor standard de finantare prin leasing in numai 24 de ore, pentru dosarele complete de aplicare, dstinate achizitiilor de autoturisme si autoutilitare noi (8+1 locuri). Valoarea maxima a finantarii este de 200.000 euro, iar avansul minim este de doar 15% din valoarea achizitiei.

"Piata de leasing auto a inregistrat o crestere importanta in prima jumatate a anului, in special pe segmentul autovehiculelor comerciale. Este un semnal pozitiv ce reflecta evolutia economiei reale. OTP Leasing sustine activ sectorul IMM-urilor printr-un portofoliu echilibrat de solutii de finantare dedicate", a declarat Jozsef Tolnay, CEO OTP Leasing Romania.

OTP Leasing Romania IFN este prezenta pe piata locala din anul 2007. Compania este membra ALB si ofera solutii de finantare prin leasing financiar pentru achizitia de autovehicule si echipamente. Actionarii majoritari ai OTP Leasing Romania IFN S.A. sunt Merkantil Bank Ungaria si OTP Bank Romania.

Citeste si:
Leasing auto vs credit auto: unde te costa cel mai putin o masina?
Masina in leasing sau prin...

Sursa foto: Shutterstock / Leasing

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
OTP: Ne luptam cu impredictibilitatea si un flux constant de schimbari