Timpul inseamna bani. Exista insa o solutie prin care ambele pot fi economisite: online banking-ul. Winbank, noul serviciu de Mobile si Internet Banking de la Piraeus Bank, ofera utilizatorilor o “retea” extinsa de functionalitati, accesibile de oriunde.

Acum, oricine isi poate verifica conturile, plati facturi si face tranzactii direct de pe mobil, tableta sau laptop. Din orice loc s-ar afla, atata timp cat este conectat la internet. Practic, este ca si cum banca ar fi peste tot. Indiferent daca vorbim despre varianta “clasica” (winbank Internet Banking, accesibil de pe calculator sau laptop) sau despre varianta mobila (winbank Mobile, potrivit pentru telefon sau tableta), winbank ofera o serie semnificativa de avantaje:
Disponibilitate non-stop. Serviciul se poate folosi de oriunde, singura conditie fiind sa existe un calculator, telefon sau tableta conectate la internet.

Siguranta. Datorita unui set unic de elemente de securitate (user si parola) in Internet Banking si Mobile Banking orice utilizator are certitudinea accesului securizat la conturile sale. In plus, transferurile catre terte parti sunt securizate suplimentar printr-un cod extra PIN trimis prin SMS sau generat de Token.

Accesibilitate. Toate operatiunile bancare efectuate in mod curent sunt acum la indemana, de oriunde, prin winbank: se poate verifica soldul conturilor, plati facturi de utilitati, constitui depozite sau trimite bani.

Personalizare. Orice utilizator isi poate salva tranzactiile pe care le face in mod regulat (cum ar fi plata chiriei, a facturii de telefon sau a politei de asigurare), chiar si din winbank Mobile pentru a se efectua automat, la o anumita data a lunii, aleasa in functie de nevoile sale.

Economisire. Comisioanele pentru efectuarea tranzactiilor sunt mai mici decat la ghiseele bancii.

Aplicatia pentru device-uri mobile, winbank Mobile, se poate descarca gratuit din App Store, Google Play sau se poate accesa direct pe https://m.piraeusbank.com/login fara alte formalitati de inrolare şi fara niciun cost suplimentar pentru utilizatorii serviciului winbank.

www.piraeusbank.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri