Care sunt cele mai riscante sectoare din Romania in viziunea Euler Hermes? Cum este impartit portofoliul Euler Hermes intre companii medii & mari si IMM-uri? De unde provin cele mai multe cereri de asigurare a creantelor? In ce procentaj ajung companiile asigutate la Euler Hermes sa fie despagubite intr-un an? Din 10 companii, cate ajung sa fie depagubite?

Acestea sunt doar cateva intrebari la care Sorina Eremia a raspuns in cadrul emisiunii WALL-STREET 360.

Sorina Eremia este absolventa a Academiei de Studii Economice Bucuresti si detine un master in Managementul Sistemelor Bancare.
In 2006 se alatura biroului local Euler Hermes iar incepand cu 2011 ocupa pozitia de Director Risc gestionand activitatea departamentelor de risc si daune. Din 2014 gestioneaza si operatiunile de risc din Bulgaria, odata cu deschiderea unui birou in Sofia.

WALL-STREET 360, emisiunea de business care iti prezinta o industrie la 360 de grade, este difuzata in fiecare zi la ora 12:30. Saptamana 17-22 noiembrie, realizata in parteneriat cu firma de asigurari comerciale Euler Hermes, este dedicata Riscurilor si IMM-urilor din Romania.