Allianz-Tiriac va asigura, incepand cu aceasta luna, bunurile detinute de Teatrul National "I.L. Caragiale" din Bucuresti, polita acoperind suma de 23,5 milioane de lei, a anuntat compania, citata de Mediafax.

Polita este oferita de asigurator sub forma de sponsorizare si acopera echipamente tehnologice (masini, utilase si instalatii), mobilier si obiecte de inventar, cum ar fi decoruri, pe o perioada de 12 luni pentru toate riscurile, de la incendiu, traznet, explozie, inundatie de la apa de conducta si pana la cutremur sau alte riscuri catastrofice.
De-a lungul timpului, compania a asigurat Ateneul Roman, Festivalul International de Film Transilvania sau Festivalul de Teatru de la Sibiu.

Allianz-Tiriac Asigurari este al doilea jucator pe piata locala dupa nivelul primelor subscrise in 2013, care au cumulat 918,77 milioane de lei. Cu un capital social de 99,4 milioane de lei, asiguratorul roman este controlat de grupul german Allianz - 52,16% si Vesanio Trading Limited (Cipru) - 44,48%, companie detinuta de omul de afaceri Ion Tiriac.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Transportatorii rutieri acuza Euroins de practici ilicite pe RCA