Dobanda fixa promotionala nu este conditionata de alti parametri (valoarea creditului, virarea salariului, acordarea unei sume minime, etc), ea fiind aplicata tuturor clientilor care detin credite in derulare la alte banci. Pot fi refinantate orice credite de la alte banci (inclusiv carduri de credit si facilitati de descoperit de cont) printr-un credit Divers BCR in lei, indiferent de moneda in care acestea au fost acordate initial.

In ceea priveste oferta pentru creditele de nevoi personale noi, banca a prelungit pana la 30 iunie 2015 oferta lansata la inceputul lunii martie, nivelul dobanziilor incepand de la 8.5% pentru credite acordate pe maxim 3 ani si 9% pentru credite acordate pe 5 ani. Nu sunt percepute comisioane de analiza si administrare pentru aceste tipuri de credite. De asemenea, BCR ofera gratuit o asigurare de viata.

Toate persoanele care isi incaseaza salariul sau pensia in cont la BCR beneficiaza de aprobare rapida a cererilor de credit: maxim 3 ore. Banca ofera asigurarea de viata gratuit si acorda o reducere de 20% a primei in cazul politelor de asigurare de somaj si invaliditate.

Citeste si:

Oferta este valabila in perioada 4 Mai - 30 Iunie 2015.

Exemplu de calcul

DAE = 9,38% pentru un credit DIVERS BCR in valoare totala de 18.000 lei, acordat pe 5 ani; dobanda fixa: 9%/an; rata lunara: 374 lei; valoare totala platibila: 22.419 lei. Oferta valabila in perioada: 4 mai – 30 iunie 2015, pentru toti clientii care refinanteaza credite in derulare la alte banci.

Sursa foto: Mediafax