Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat o oferta de refinantare, destinata clientilor care doresc sa isi refinanteze sau consolideze creditele contractate la alte banci, cu dobanda fixa de la 9%/an (DAE - 9.38%), zero comisioane de analiza si administrare, iar asigurarea de viata este oferita gratuit.

Dobanda fixa promotionala nu este conditionata de alti parametri (valoarea creditului, virarea salariului, acordarea unei sume minime, etc), ea fiind aplicata tuturor clientilor care detin credite in derulare la alte banci. Pot fi refinantate orice credite de la alte banci (inclusiv carduri de credit si facilitati de descoperit de cont) printr-un credit Divers BCR in lei, indiferent de moneda in care acestea au fost acordate initial.

In ceea priveste oferta pentru creditele de nevoi personale noi, banca a prelungit pana la 30 iunie 2015 oferta lansata la inceputul lunii martie, nivelul dobanziilor incepand de la 8.5% pentru credite acordate pe maxim 3 ani si 9% pentru credite acordate pe 5 ani. Nu sunt percepute comisioane de analiza si administrare pentru aceste tipuri de credite. De asemenea, BCR ofera gratuit o asigurare de viata.

Toate persoanele care isi incaseaza salariul sau pensia in cont la BCR beneficiaza de aprobare rapida a cererilor de credit: maxim 3 ore. Banca ofera asigurarea de viata gratuit si acorda o reducere de 20% a primei in cazul politelor de asigurare de somaj si invaliditate.

Oferta este valabila in perioada 4 Mai - 30 Iunie 2015.

Exemplu de calcul

DAE = 9,38% pentru un credit DIVERS BCR in valoare totala de 18.000 lei, acordat pe 5 ani; dobanda fixa: 9%/an; rata lunara: 374 lei; valoare totala platibila: 22.419 lei. Oferta valabila in perioada: 4 mai – 30 iunie 2015, pentru toti clientii care refinanteaza credite in derulare la alte banci.

Sursa foto: Mediafax

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri