Comisionul zero pentru incasari in lei se aplica chiar si celor efectuate in numerar, iar comisionul zero la plati este valabil pentru sumele pana la 50.000 lei realizate prin internet banking si mobile banking. Emil Bituleanu, directorul general al Libra Internet Bank, precizeaza ca oferta nu este conditionata de primirea salariului sau de alimentari minime lunare.

La finalul anului trecut, Libra Internet Bank a lansat contul Libra Online, prin care ofera clientilor online gratuitate totala la operatiunile prin internet banking. Contul online poate fi deschis de acasa, fara deplasari la banca si fara hartii, sustin reprezentantii bancii.

In completarea pachetului operational, banca ofera clientilor posibilitatea de a-si comanda cardul Libra Free direct din internet banking, cardul urmand sa fie livrat gratuit la adresa clientului, fara taxe de administrare. De asemenea, retragerile sunt gratuite de la oricare cele 511 de bancomate din reteaua Euronet.

In luna mai, Piraeus Bank a anuntat si ea ca a lansat un card de salariu fara comisioane de retragere, chiar si atunci cand scoateti bani de la bancomatul altei banci, si zero taxe de administrare. ING Bank si Banca Transilvania ofera si ele comisioane zero la cardurile de salariu. Totusi, singura banca care mai ofera transfer gratuit in lei in catre orice banca din Romania, prin online banking, este ING Bank, prin pachetul ING Card Complet.