MasterCard si ANPCPPS Romania - InfoCons au desemnat castigatorii campaniei "Plateste cu cardul tau MasterCard sau Maestro! Cere bonul fiscal si noi te premiem!". Pana la finalul anului, premiile vor insuma 1,7 milioane lei. Vezi cine sunt castigatorii primei extrageri.

Verificati aici lista primilor castigatori ai campaniei.

Lunar, MasterCard si ANPCPPS vor acorda prin tragere la sorti 300 de premii a cate 500 de lei si 10 premii de cate 5.000 lei, dar si 12 premii speciale, in valoare de 15.000 lei.

Cat de des folosesc cardul castigatorii

Potrivit unui sondaj realizat in randul castigatorilor, cei mai multi au spus ca utilizeaza cardul des, pentru orice tip de cumparaturi. 41,6% au precizat ca platesc zilnic cu cardul, iar 45,2% ca il utilizeaza de cateva ori pe saptamana. De asemenea, 97% dintre castigatori au spus ca utilizeaza cardul oriunde este posibil si doar 2,7% dintre ei afirma ca folosesc doar pentru cumparaturile de valori mari.

Totodata, in pofida gradului redus de penetrare a serviciilor bancare, 10,4% dintre castigatori provin din mediul rural.

"Am afirmat in numeroase randuri ca plata cu cardul este un obicei normal pentru o tara europeana. Ne bucuram sa vedem ca si publicul larg incepe sa impartaseasca aceasta opinie, castigatorii primei extrageri fiind doar cateva exemple in acest sens, avand in vedere ca 97% dintre acestia platesc orice este posibil cu cardul. Ne dorim ca la finalul campaniei normalitatea gestului de a plati cu cardul, precum si beneficiile, inclusiv la nivel de economie, sa fie cat mai larg constientizate", a declarat Cosmin Vladimirescu, general manager MasterCard Romania.

Din punct de vedere regional, Muntenia a oferit 50,7% dintre castigatori, urmata de Transilvania (19%) si Moldova (12,67%).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri