Verificati aici lista primilor castigatori ai campaniei.

Lunar, MasterCard si ANPCPPS vor acorda prin tragere la sorti 300 de premii a cate 500 de lei si 10 premii de cate 5.000 lei, dar si 12 premii speciale, in valoare de 15.000 lei.

Cat de des folosesc cardul castigatorii

Potrivit unui sondaj realizat in randul castigatorilor, cei mai multi au spus ca utilizeaza cardul des, pentru orice tip de cumparaturi. 41,6% au precizat ca platesc zilnic cu cardul, iar 45,2% ca il utilizeaza de cateva ori pe saptamana. De asemenea, 97% dintre castigatori au spus ca utilizeaza cardul oriunde este posibil si doar 2,7% dintre ei afirma ca folosesc doar pentru cumparaturile de valori mari.

Totodata, in pofida gradului redus de penetrare a serviciilor bancare, 10,4% dintre castigatori provin din mediul rural.

Citeste si:

"Am afirmat in numeroase randuri ca plata cu cardul este un obicei normal pentru o tara europeana. Ne bucuram sa vedem ca si publicul larg incepe sa impartaseasca aceasta opinie, castigatorii primei extrageri fiind doar cateva exemple in acest sens, avand in vedere ca 97% dintre acestia platesc orice este posibil cu cardul. Ne dorim ca la finalul campaniei normalitatea gestului de a plati cu cardul, precum si beneficiile, inclusiv la nivel de economie, sa fie cat mai larg constientizate", a declarat Cosmin Vladimirescu, general manager MasterCard Romania.

Din punct de vedere regional, Muntenia a oferit 50,7% dintre castigatori, urmata de Transilvania (19%) si Moldova (12,67%).