Dupa aceasta perioada se va aplica o dobanda individualizata variabila, compusa din marja fixa si indicele ROBOR la 3 luni. "Exista un interes crescut din partea clientilor pentru propunerile de conversie a creditelor, iar noua oferta Bancpost vine in intampinarea acestor asteptari", a declarat Andreea Mincu, director executiv in cadrul Bancpost.

Oferta de conversie se va realiza la cursul de schimb al bancii de la momentul realizarii conversiei si nu presupune niciun comision de administrare credit si analiza din partea bancii. In perioada urmatoare, clientii Bancpost cu credite in franci elvetieni garantate cu ipoteca vor fi invitati in unitatile bancii pentru prezentarea noii oferte de conversie.

"Aceasta masura continua seria actiunilor Bancpost orientate catre diminuarea impactului negativ rezultat din evolutia monedei elvetiene. Inca de la inceputul anului, Bancpost a acordat o reducere cu 0,8 puncte procentuale a dobanzii pentru intreg portofoliul, valabila pana la urmatoarea data de revizuire a dobanzii specificata contractual. De asemenea, pentru clientii care au intampinat dificultati in achitarea obligatiilor, a fost aplicat un discount aditional, personalizat", se arata in comunicatul bancii.

Sursa foto: Mediafax