ZebraPay Wallet este un portofel digital, dezvoltat de ZebraPay in colaborare cu elvetienii de la Smartlink. Prin intermediul aplicatiei, clientii ZebraPay vor putea avea acces la toate serviciile disponibile pe terminalele ZebraPay si vor putea face plati prin MasterPass oriunde vor gasi optiunea de plata "Cumpara cu MasterPass".

Cu un portofel electronic, clientii pot sa plateasca la comercianti fara a mai fi nevoie de introducerea datelor cardului, acestea fiind stocate in prealabil intr-un mediu securizat si certificat. Un alt serviciu nou disponibil in portofelul digital ZebraPay este transferul de bani person-to-person (P2P), valabil pentru clientii aflati pe teritoriul Romaniei.

"Asistam la o dezvoltare accelerata a segmentului de plati digitale, din ce in ce mai multi jucatori din piete diverse dorind sa ofere o experienta mai buna clientilor lor. Consumatorii devin mai exigenti si isi doresc acces mai simplu la servicii precum platile de facturi, incarcari de cartele sau transferuri de bani, mobilitatea devenind prioritara, toate acestea fara a sacrifica securitatea datelor si a tranzactiilor", a declarat Gabriel Ghita (foto), Head of New Business CEE in cadrul MasterCard Europe.

MasterPass este disponibil in prezent in 24 de tari din jurul lumii, inregistrand o crestere medie lunara a tranzactiilor in Europa de 40%, in ultimele sase luni.

Lantul de florarii Floria va...
Citeste si: Lantul de florarii Floria va termina 2018 cu vanzari de 7 milioane lei