Soluția eCash a Paysafe, Paysafecash, poate fi folosită de clienții individuali, precum și de clienții business din 25 de țări din Europa pentru a realiza depozite de cash rapide și sigure, în portofelele virtuale Zen.com.

Cum funcționează? Primul pas este selectarea Paysafecash ca metodă pentru top up în aplicația de mobil a Zen, apoi clientul alege ce cantitate de cash va depune în cont, astfel generându-se un cod unic de bare pentru tranzacție. Codul de bare nu trebuie să fie folosit neapărat imediat, clientul având la dispoziție 72 de ore. În această perioadă de timp, consumatorul poate să meargă la cel mai apropiat loc de plată, care, în cazul României, poate fi găsit la dispozitivele de self-vending precum Zebrapay, Kiwi, PayPoint, scana codul de bare la terminal și face plata cash. Suma depusă va fi creditată de portofelul virtual Zen în doar câteva minute.

Portofelul poate gestiona conturi în 30 de valute și poate fi folosit pentru a transfera bani, a schimba valută, precum și drept un card de plată. În plus, datorită IBAN-ului, portofelul se poate alătura contului bancar tradițional sau îl poate înlocui complet.

Retail jobs

Michał Bogusławski, Commercial Director al Zen.com, a spus că „la Zen.com, ne propunem să oferim clienților soluții all-in-one, fie că sunt ei business sau nu. Colaborarea noastră cu Paysafe, partenerul nostru valoros de mulți ani de zile, este un atu de care beneficiază audiențe multiple, permițându-ne să oferim comercianților o varietate și mai mare de metode de plată și în același timp le permite consumatorilor să folosească metoda lor preferată de plată.”.

Integrarea Paysafecash în Zen.com aduce o opțiune dorită de consumatorii de banking digital (încărcarea de cash) din următoarele 25 de țări: Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Cipru, Cehia, Franța, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxembourg, Malta, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția și Marea Britanie.

Citeste si:
Fondatorul platformei de jocuri G2A și-a lansat Fintech-ul în...
ZEN, un Fintech polonez și...

„Rețeaua noastră eCash este extrem de bine plasată pe piață și își continuă extinderea, devenind o opțiune de încărcare de portofel foarte convenabilă și accesibilă pentru clienții cash ai Zen.com, cu atât mai mult cu cât banii cash reprezintă o temelie a peisajului plăților în multe din aceste țări”, a afirmat și Udo Müller, CEO al diviziei de eCash al Paysafe’s, ce înglobează paysafecard și Paysafecash.

În plus, clienții business ai Zen.com au opțiunea de a accepta plăți prin intermediul soluției prepaid paysafecard a Paysafe și prin portofelul digital Skrill. Mai mult de atât, paysafecard oferă posibilitatea de încărcare a portofelului, în acest moment neexistând planuri pentru o integrare suplimentară a soluțiilor de plăți Paysafe.

Paysafecash, parte a platformei specializate de plăți Paysafe, reprezintă o metodă de plată eCash pentru consumatorii care vor să plătească online ușor și simplu, fără să folosească cash. Disponibil în aproximativ 30 de țări, Paysafecash face posibile tranzacțiile online pentru consumatori, care nu au un card de credit sau debit sau care nu vor să le folosească online. Plățile sunt realizate prin generarea unui cod de bare în timpul checkout-ului online, care apoi poate fi scanat și plătit la una dintre cele mai mult de 190.000 de locații de plată. Paysafecash a fost lansat în 2018.

Citeste si:
🎥Cosmin Curticăpean, iFactor: Cum ajută tehnologia finanțarea...
🎥Cosmin Curticăpean, iFactor:...

Paysafe este o platformă specializată de plăți, care a avut un volum anual de tranzacții de 100 de milioane de dolari americani în 2020 și peste 3.400 de angajați în peste 12 locații în lume.

Zen.com este un fintech, lansat în noiembrie 2020, deținânănd o licență e-money sub supervizarea Băncii Centrale din Lituania și autorizat de Autoritatea Bancară Europeană în 31 de țări europene. Compania a fost fondată de Dawid Rożek, creator al site-ului de licitații de succes pentru jucători cu 20 de milioane de consumatori.

Sursa foto: Zen.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri F