UNIQA Asigurari anunta ca a implementat, odata cu aceasta luna, o noua metoda de instrumentare a daunelor cu valoarea mai mica de 2.000 de lei, pentru asigurarile de locuinte si politele CASCO detinute de persoanele fizice.

Astfel, daca valoarea estimata a unei daune nu depaseste 1.000 lei despagubirea va fi acordata fara efectuarea unei constatari si fara a solicita clientului documente. In cazul in care valoarea estimata a daunei se situeaza intre 1.000 si 2.000 de lei, pentru despagubire va fi necesar un minim de documente solicitate clientului in format electronic, cel mai adesea fotografii ale daunei respective.

"Prin noul flux de lucru timpul de solutionare a daunelor se reduce semnificativ, iar plata se efectueaza in maxim 2 zile lucratoare de la acceptarea sumei de catre client. Acest mod simplificat de instrumentare si lichidare rapida a daunelor se aplica pentru primul eveniment avizat intr-un an de asigurare", a declarat Franz Weiler (foto), CEO, UNIQA Asigurari.

UNIQA Insurance Group opereaza pe piata romaneasca din 2008, oferind toate formele de asigurari de bunuri, de raspundere si de persoane. In 2010, UNIQA a inceput operatiunile pe piata asigurarilor de viata, lansand compania UNIQA Asigurari de viata.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri