Visa Europe si Uber au incheiat un parteneriat pentru promovarea platilor cu cardul de pe telefonul mobil si lanseaza o promotie prin care noii clienti Uber care isi inregistreaza cardul Visa in aplicatia mobila in luna decembrie beneficiaza gratuit de prima cursa, in limita a 40 de lei.

Parteneriatul dintre Visa Europe, cel mai mare procesator de plati din Europa, si Uber, unul dintre cele mai valoroase startup-uri din lume care a dezvoltat o platforma inovatoare de servicii de ridesharing, are ca scop crearea si incurajarea obiceiului de a plati de pe telefonul mobil.

In perioada 1 - 31 decembrie 2015, toate persoanele care isi descarca aplicatia Uber pe telefonul mobil, isi creeaza un cont de utilizator si inregistreaza datele cardului Visa in aplicatie vor beneficia de o cursa gratuita in valoare de pana la 40 de lei. Discountul se va oferi in baza unui cod promotional pe care utilizatorii trebuie sa il introduca in aplicatia Uber.

Uber calculeaza prin GPS costul calatoriilor, iar plata se realizeaza automat si in siguranta pe baza datelor de cont introduse in aplicatie. Serviciile de transport ale companiei sunt disponibile in Bucuresti. Cateva exemple de tarife pentru serviciul uberX, estimate in functie de destinatii sunt :

  • Piata Universitatii - Aeroportul Henri Coanda: 30 - 39 lei
  • Pipera – Gara de Nord: 15 - 20 lei
  • Centrul Vechi – Drumul Taberei: 11 - 15 lei

In Europa, platile cu dispozitive mobile vor inregistra o crestere exponentiala in urmatorii cinci ani, in conditiile in care se anticipeaza ca pana in 2020 peste jumatate dintre consumatorii europeni isi vor utiliza mobilul cel putin o data pe saptamana pentru a face plati, conform estimarilor realizate pe baza unui studiu derulat de Visa Europe in acest an.

Sursa foto: Prathan Chorruangsak_Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri