Cardurile Bancii Transilvania pentru clientii Volksbank Romania sunt disponibile in unitatile BT, dar pentru ridicarea acestora este necesar sa se tina cont de unitatea Bancii Transilvania dedicata. Clientii Volksbank beneficiaza de gratuitate pentru emiterea cardului de debit si pentru transferul la BT a contului curent de la VBRO.

Clientii Volksbank Romania au la dispozitie unitatea BT alocata pentru ridicarea cardurilor BT. Aceasta se poate afla prin trei modalitati:

  • online
  • Call Center BT (24h/24, gratuit: 0800.800.881; btvolksbank@btrl.ro)
  • mesajul primit postal din partea Bancii Transilvania si a Volksbank Romania

"Clientii VBRO se pot adresa oricarei unitati a Bancii Transilvania pentru servicii, produse, operatiuni si consultanta daca doresc sa devina clienti BT inainte de finalul acestei luni, cand are loc fuziunea dintre cele doua banci, si anume in 31 decembrie a.c. Clientii companii beneficiaza, prin intermediul unitatii BT dedicate, inclusiv de consultanta din partea consilierilor Bancii Transilvania, iar din acelasi loc pot prelua token-urile de acces la BT24 Internet Banking", se arata in comunicatul bancii.

Banca Transilvania are un portofoliu de peste 2,5 milioane de carduri, dintre care 260.000 sunt carduri de credit prin programul de loialitate STAR. Acestea au generat tranzactii in primele 9 luni ale acestui an cu aproape 19% mai mari decat perioada similara a anului precedent. Banca anunta ca are o cota de piata in ceea ce priveste volumul tranzactiilor cu cardul de aproximativ 18%.