Guvernul ar putea amana printr-o OUG, miercuri, termenul de intrare in vigoare a legii privind procedura insolventei persoanelor fizice si, de asemenea, ar putea suplimenta bugetul Ministerului Tineretului si Sportului pentru premierea handbalistelor care au obtinut locul al III-lea in Danemarca.

Potrivit unui comunicat de presa al Executivului, pe lista cu acte normative care ar putea intra in discutie, miercuri, in sedinta de Guvern, figureaza un proiect de ordonanta de urgenta pentru prorogarea termenului de intrare in vigoare a Legii nr.151/2015 privind procedura insolventei persoanelor fizice, anunta Mediafax. O alta OUG care ar putea fi aprobata de Guvern se refera la prorogarea unor termene prevazute de Legea nr.2/2013 privind unele masuri pentru degrevarea instantelor judecatoresti, precum si pentru pregatirea punerii in aplicare a Legii nr.134/2010 privind Codul de procedura civila.
La capitolul proiecte de hotarare, pe agenda Cabinetului Ciolos se afla un proiect privind suplimentarea bugetului Ministerului Tineretului si Sportului din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului prevazut in bugetul de stat pe anul 2015, pentru premierea sportivelor si a colectivului tehnic, care au obtinut locul III la Campionatul Mondial de Handbal Feminin, Senioare, desfasurat in Danemarca.

Retail jobs

Un alt proiect de hotarare se refera la modificarea si completarea Hotararii Guvernului nr.301/2012 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr.333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor. Pe lista cu acte normative se gaseste un proiect privind modificarea Hotararii Guvernului nr.72/2013 privind aprobarea normelor metodologice pentru determinarea costului standard per elev/prescolar si stabilirea finantarii de baza a unitatilor de invatamant preuniversitar de stat, care se asigura din bugetul de stat, din sume defalcate din T.V.A prin bugetele locale, pe baza costului standard per elev/prescolar.

La capitolul bugete de venituri si cheltuieli, Guvernul ar putea discuta un proiect de hotarare privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli rectificat pe anul 2015 al Societatii Nationale ''Aeroportul International Mihail Kogalniceanu - Constanta''-S.A aflata sub autoritatea Ministerului Transporturilor; proiect de hotarare pentru rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2015 al Agentiei Nationale pentru Locuinte; proiect de hotarare privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli aferent activitatii de privatizare al Departamentului pentru Privatizare si Administrarea Participatiilor Statului pe anul 2015.

Citeste si:
Se modifică taxarea firmelor în funcție de cifra de afaceri
Se modifică taxarea firmelor...

De asemenea, Guvernul ar putea adopta un memorandum cu tema: Aprobarea Planului de transpunere a directivelor Uniunii Europene pentru anul 2016 si un alt memorandum privind aprobarea procedurii pentru desemnarea candidatului Romaniei pentru functia de judecator la Tribunalul Uniunii Europene.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri