Libra Internet Bank anunta aderarea la Single Euro Payments Area (SEPA), prin care asigura clientilor sai o noua optiune de plati externe in euro cu comisioane mai mici si timp redus de procesare efectiva a platii (de la 3 zile lucratoare la doar 1 zi).

Sistemul de compensare SEPA se aplica atat platilor efectuate la ghiseele bancii, cat si celor efectuate prin aplicatia de Internet Banking, insa clientii au in continuare la dispozitie si modalitatea de plata “SWIFT”. Optiunea este disponibila atat clientilor persoane fizice, cat si persoane juridice.

Pentru operatiunile de plata in favoarea clientilor altor banci realizate la ghiseul bancii Libra Internet Banking, prin SEPA, comisionul perceput este de 0,12%, pentru o suma cel putin 12 euro si cel mult 500 de euro, in timp ce pentru operatiunile realizate prin serviciul de Internet Libra Web Banking, comisionul este de 0,10%, pentru suma de minim 10 euro si maxim 500 de euro.

Lista completa a comisioanelor aplicabile pentru platile externe in valuta euro este valabila de la data de 8 ianuarie 2016.

Libra Internet Bank are o retea de 43 de sucursale si se adreseaza preponderent clientilor din segmentele IMM, Corporate, Profesii liberale si Agricultura, carora le ofera o gama variata de solutii financiare eficiente si de incredere.

Citeste si:
Utilizatorii TransferGo pot face transferuri instant către 4 bănci...
TransferGo, parteneriat cu...

Sursa foto: Africa Studio/Shutterstock

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri