Libra Internet Bank anunta aderarea la Single Euro Payments Area (SEPA), prin care asigura clientilor sai o noua optiune de plati externe in euro cu comisioane mai mici si timp redus de procesare efectiva a platii (de la 3 zile lucratoare la doar 1 zi).

Sistemul de compensare SEPA se aplica atat platilor efectuate la ghiseele bancii, cat si celor efectuate prin aplicatia de Internet Banking, insa clientii au in continuare la dispozitie si modalitatea de plata “SWIFT”. Optiunea este disponibila atat clientilor persoane fizice, cat si persoane juridice.

Pentru operatiunile de plata in favoarea clientilor altor banci realizate la ghiseul bancii Libra Internet Banking, prin SEPA, comisionul perceput este de 0,12%, pentru o suma cel putin 12 euro si cel mult 500 de euro, in timp ce pentru operatiunile realizate prin serviciul de Internet Libra Web Banking, comisionul este de 0,10%, pentru suma de minim 10 euro si maxim 500 de euro.

Lista completa a comisioanelor aplicabile pentru platile externe in valuta euro este valabila de la data de 8 ianuarie 2016.

Libra Internet Bank are o retea de 43 de sucursale si se adreseaza preponderent clientilor din segmentele IMM, Corporate, Profesii liberale si Agricultura, carora le ofera o gama variata de solutii financiare eficiente si de incredere.

Sursa foto: Africa Studio/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri