Sistemul de compensare SEPA se aplica atat platilor efectuate la ghiseele bancii, cat si celor efectuate prin aplicatia de Internet Banking, insa clientii au in continuare la dispozitie si modalitatea de plata “SWIFT”. Optiunea este disponibila atat clientilor persoane fizice, cat si persoane juridice.

Pentru operatiunile de plata in favoarea clientilor altor banci realizate la ghiseul bancii Libra Internet Banking, prin SEPA, comisionul perceput este de 0,12%, pentru o suma cel putin 12 euro si cel mult 500 de euro, in timp ce pentru operatiunile realizate prin serviciul de Internet Libra Web Banking, comisionul este de 0,10%, pentru suma de minim 10 euro si maxim 500 de euro.

Lista completa a comisioanelor aplicabile pentru platile externe in valuta euro este valabila de la data de 8 ianuarie 2016.

Libra Internet Bank are o retea de 43 de sucursale si se adreseaza preponderent clientilor din segmentele IMM, Corporate, Profesii liberale si Agricultura, carora le ofera o gama variata de solutii financiare eficiente si de incredere.

Sursa foto: Africa Studio/Shutterstock