Mazars, companie specializata in servicii de audit, contabilitate, consultanta fiscala si juridica, anunta o crestere a cifrei de afaceri cu 5% in Romania pentru anul fiscal 2014-2015 fata de anul precedent, evolutie datorata activitatii de consultanta financiara, care a inregistrat un plus de 15% si lansarii cu succes a noii linii de business.

La nivel global, Mazars a inregistrat o cifra de afaceri de 1,252 miliarde euro pentru anul fiscal 2014-2015. Acest rezultat reprezinta un plus de 15,9% fata de anul precedent, determinat in principal de o crestere organica de 6,0% si de procesul de extindere (6,0%) - in special prin fuziunea cu firma germana Roever Broenner Susat, produsa in prima parte a lui 2015.

In 2015, Mazars a realizat mai multe fuziuni, in Germania, Australia, Mozambic si Cipru. De asemenea, in luna decembrie, Mazars a fuzionat in China cu firma de audit ZhongShen ZhongHuan, creand o firma full-service capabila sa ofere suport clientilor in 77 de tari. Fuziunea va reuni mai mult de 1.800 de profesionisti, inclusiv 83 de parteneri, aflati in 15 birouri active pe intreg teritoriul continental al Chinei, iar reprezentanti companiei se asteapta ca Mazars China sa depaseasca 10% din cifra de afaceri globala Mazars.

Un nou director in echipa de audit si consultanta financiara pentru Mazars Romania

In contextul cresterii cifrei de afaceri, Mazars Romania anunta extinderea echipei de audit si consultanta financiara prin numirea Ellei Chilea in pozitia de Audit & Financial Advisory Director, pozitie nou creata in departament. Ella a ocupat anterior pozitia de Audit Senior Manager la Deloitte Romania, unde a lucrat timp de 14 ani. In noul sau rol, Ella va avea ca responsabilitati intarirea capabilitatilor departamentului Audit & Financial Advisory, sprijinirea functiei de management a departamentului prin coordonarea activitatii de audit si cresterea mai departe a acestei activitati, prin calitatea suportului oferit clientilor. Ella are o experienta vasta in audit si angajamente de tip “assurance”, proiecte de consultanta si due diligence realizate pentru grupuri internationale si companii romanesti din diverse industrii - energie, telecomunicatii, retail, productie etc.

Noul director din echipa de audit si consultanta financiara este membru al Asociatiei Contabililor Autorizati (ACCA), al Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR) si al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR). Ella detine o diploma de Master in Audit si Contabilitate Manageriala, obtinuta la Academia de Studii Economice Bucuresti.

Retail jobs

Mazars are 20 de ani de experienta in furnizarea de suport specializat pentru marii investitori care dezvolta afaceri in Romania. In ultimii doi ani, in urma fuziunii cu firma locala Adevaris, Mazars si-a consolidat pozitia pe piata in topul primelor 5 firme specializate in audit si consultanta financiara, consultanta fiscala, de contabilitate, salarizare si administrare de personal. Pe plan local, Mazars are o echipa formata din 150 de angajati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri