Dino Ebneter (foto) este din septembrie 2013 Partener si Head of Accounting and Payroll Advisory al Mazars Romania, firma care dupa fuziunea cu Adevaris s-a apropiat in clasamentul celor mai mari companii de consultanta si audit din Romania de BIG 4.

Dino Ebneter are peste 17 ani de experienta profesionala in contabilitate si Business Process Outsourcing, din care 11 ani dedicati activitatii de consultant in domeniul fiscal si contabil in Romania. Este membru al Global Accounting Committee si al Global Risk & Quality Board la nivelul grupului Mazars si este cunoscut in comunitatea investitorilor straini vorbitorilor de limba germana din Romania.

Comunicatul Mazars mai precizeaza ca Ebneter a oferit de-a lungul anilor suport pentru mai mult de 150 de firme, din momentul intrarii acestora pe piata romaneasca.

Mazars Romania ofera servicii de audit si consultanta financiara, consultanta fiscala, de contabilitate, salarizare si administrare de personal, avand o echipa formata din 150 de consultanti.