Dino Ebneter va prelua pozitia de Country Managing Partner al Mazars Romania, in contextul in care Rene Schob, actualul sef al firmei de consultanta si audit, a luat decizia de a-si continua cariera in afara Mazars. El ii va transfera lui Ebneter responsabilitatile pana la sfarsitul lunii august 2016.

Dino Ebneter (foto) este din septembrie 2013 Partener si Head of Accounting and Payroll Advisory al Mazars Romania, firma care dupa fuziunea cu Adevaris s-a apropiat in clasamentul celor mai mari companii de consultanta si audit din Romania de BIG 4.

Dino Ebneter are peste 17 ani de experienta profesionala in contabilitate si Business Process Outsourcing, din care 11 ani dedicati activitatii de consultant in domeniul fiscal si contabil in Romania. Este membru al Global Accounting Committee si al Global Risk & Quality Board la nivelul grupului Mazars si este cunoscut in comunitatea investitorilor straini vorbitorilor de limba germana din Romania.

Comunicatul Mazars mai precizeaza ca Ebneter a oferit de-a lungul anilor suport pentru mai mult de 150 de firme, din momentul intrarii acestora pe piata romaneasca.

Mazars Romania ofera servicii de audit si consultanta financiara, consultanta fiscala, de contabilitate, salarizare si administrare de personal, avand o echipa formata din 150 de consultanti.

Citeste si:
Alexandru Reff preia functia de country managing partner al Deloitte
Alexandru Reff preia functia...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Impozitarea microintreprinderilor in 2018: cine castiga si cine pierde