Compania internationala Mazars, specializata in servicii de audit, contabilitate, consultanta fiscala si financiara, va fuziona incepand cu 1 septembrie cu firma romaneasca de audit, consultanta fiscala si financiara Adevaris – cu o echipa de 4 parteneri si 40 de angajati
Grupul Mazars numara peste 13.500 de specialisti, fiind prezent in 71 de tari, la care se adauga birouri corespondente si asocieri in alte 14 tari. Cifra de afaceri a grupului Mazars pentru anul financiar incheiat la 31 august 2012 se ridica la 1013 milioane euro. Integrarea Adevaris va duce la cresterea cu 50% a veniturilor anuale ale companiei Mazars in Romania si la extinderea echipei sale la peste 160 de angajati, sporind astfel anvergura afacerilor derulate pe piata locala si extinzand totodata portofoliul de clienti. Veniturile anuale ale Mazars Romania se ridica la 4,2 milioane, ceea ce rezulta ca noua entitate are o cifra de afaceri de aproximativ 6,3 milioane de euro.

Firma care fuzioneaza cu Mazars este activa pe piata romaneasca din 2003, iar intre 2009 si 2012 si-a desfasurat activitatea sub denumirea LeitnerLeitner. Adevaris si-a concentrat pana in prezent atentia pe serviciile oferite in principal filialelor locale ale investitorilor straini reprezentand regiunile de limba germana ale Europei.

"O buna parte dintre clientii Mazars reprezinta comunitatea de afaceri de limba germana, ca urmare a integrarii unei companii germane in 2007. Echipa Adevaris aduce un surplus de experienta care ne va permite sa raspundem impreuna cat mai bine nevoilor pe care le au acesti investitori-cheie", afirma Jean-Pierre Vigroux (foto) - Managing Partner al Mazars Romania.

"Decizia de a ne alatura Mazars a fost una fireasca, deoarece consideram ca aceasta fuziune are la baza o viziune si un set de valori comune", spun René Schöb si Dino Ebneter, Joint Managing Partners Adevaris.

Echipa Adevaris se va alatura echipei actuale a Mazars din Bucuresti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri