Luminita Bornoiu va conduce departamentul Mazars de consultanta in domeniul contabilitatii, al resurselor umane si salarizarii

Mazars Romania a numit-o in pozitia de Head of Accounting & Payroll Advisory pe Luminita Bornoiu, membru cheie al echipei de conducere a firmei si partener din septembrie 2013 in cadrul echipei de consultanta financiar-contabila.

"Sunt convins ca experienta si abordarea ei strategica vor dezvolta mai departe activitatea de consultanta in domeniul contabilitatii, al resurselor umane si salarizarii a companiei Mazars. Contributia ei va sprijini integrarea acestei activitati alaturi de celelalte linii de business, astfel incat Mazars sa ofere in continuare solutii complexe de consultanta, adaptate nevoilor clientilor", a declarat Dino Ebneter, Country Managing Partner Mazars Romania, intr-un comunicat.

Luminita Bornoiu are peste 18 ani de experienta profesionala in domeniul contabilitatii financiare, al salarizarii si al externalizarii proceselor operative (BPO), cea mai mare parte acumulata lucrand pentru companii multinationale. Inainte de a se alatura Mazars in septembrie 2013, Luminita Bornoiu a condus Leitner + Leitner Romania aproape trei ani, dar si Adevaris trei ani si jumatate.

Luminita Bornoiu este expert in solutii de consultanta financiar-contabila si fiscala oferite firmelor mari, dar si celor mai mici, din diverse industrii, printre care retail, auto, agricultura si imobiliare. Este membru CECCAR (Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania) si CCFR (Camera Consultantilor Fiscali).

"Obiectivul meu va fi extinderea si diversificarea mai departe a solutiilor integrate pe care le oferim in domeniul contabilitatii si al salarizarii, pentru a raspunde schimbarilor continue din mediul economic si cel al tehnologiei", a afirmat Luminita Bornoiu.

Citeste si:
Mazars a numit directori noi, la taxare indirecta si taxare directa
Mazars a numit doi directori,...
Citeste si:
Tratament pentru cresterea parului
Tratament pentru cresterea...

Mazars are 20 de ani de experienta acumulata oferind suport de consultanta marilor investitori care dezvolta afaceri in Romania. In ultimii doi ani, Mazars Romania si-a consolidat pozitia pe piata in topul primelor 5 firme specializate in audit si consultanta financiara, consultanta fiscala, de contabilitate, salarizare si administrare de personal. Echipa locala este in prezent formata din 150 de profesionisti.

Mazars este o organizatie internationala specializata in audit, contabilitate si consultanta fiscala. Mazars si birourile sale corespondente opereaza in 93 de tari, din care 77 fac parte din parteneriatul integrat Mazars, iar in 16 sunt firme corespondente Mazars.

Sursa foto: Sursa Foto: compania

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri