Mazars Romania a angajat 20 de tineri absolventi in prima prima etapa a campaniei anuale de recrutare, iar pana in luna septemebrie vizeaza sa angajeze alti 30 de tineri absolventi, dar si profesionisti cu experienta pentru echipa de audit si consultanta financiara. Pentru cele 20 de pozitii s-au inscris peste 300 de candidati.

Campania de recrutare face parte din procesul de dezvoltare a tuturor liniilor de business ale companiei - audit, consultanta fiscala, consultanta financiara, contabilitate si salarizare, potrivit unui comunicat al companiei.

"Pentru primele 20 de pozitii lansate in aceasta campanie, am avut mai mult de 300 de candidati inscrisi. Concurenta este foarte mare in special pentru pozitiile entry level. (…) Atitudinea, autenticitatea si dorinta de a invata sunt cheia pentru a departaja candidatii", a declarat Andreea Georgescu, Head of HR, Mazars Romania.

Campania de recrutare vizeaza atat tineri absolventi de studii economice, cat si profesionisti cu cel putin 3 ani de experienta in domenii relevante pentru pozitiile anuntate.

Selectia include mai multi pasi, incepand cu o serie de teste profesionale si psihometrice, urmate de un interviu cu un reprezentant de resurse umane si interviul cu managerul echipei pentru care se face recrutarea. Candidatii trebuie sa vorbeasca fluent limba engleza, iar cunoasterea limbii germane sau a limbii franceze reprezinta un avantaj.

"Tinerii candidati pot remarca faptul ca abordarea noastra este aliniata la asteptarile tinerei generatii: existenta unui mediu mai putin formal, in care au libertatea de a fi ei insisi si de a actiona in functie de propriile alegeri, un parcurs profesional clar, pe care il pot controla si mai mult decat atat, posibilitatea de a se implica in proiecte internationale chiar din primii ani de cariera la Mazars", a afirmat Dino Ebneter, country managing partner, Mazars Romania.

Campania de angajari urmeaza sa continue si dupa luna septembrie, moment la care numarul angajatilor adusi in companie anul acesta ar trebui sa se situeze la aproximativ 50.

In luna martie, Mazars a anuntat ca anul acesta va angaja peste 60 de tineri, atat proaspat absolventi, cat si profesionisti cu experienta.

Mazars are 20 de ani de experienta acumulata oferind suport de consultanta marilor investitori care dezvolta afaceri in Romania. Echipa locala este in prezent formata din 150 de profesionisti.

Sursa foto: Zadorozhnyi Viktor / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri