"Posesorii de carduri Visa emise in Romania au realizat in data de 30 decembrie un numar de 763 de tranzactii cu o valoare cuprinsa intre 142 si 142,99 lei fiecare si ar putea fi printre cei 100 de castigatori ai Loteriei bonurilor fiscale, prin care se ofera premii in valoare totala de 1 milion de lei", se arata intr-un comunicat al Visa, potrivit Mediafax.

La extragerea de duminica, 17 ianuarie, au iesit castigatoare bonurile in valoare de 142 lei emise la 30 decembrie 2015, aceasta fiind prima extragere din 2016 a Loteriei Bonurilor fiscale.

Cererile pentru revendicarea premiilor, in valoare totala de un milion de lei, pot fi depuse de luni la sediile ANAF. Prima etapa de selectie a Loteriei fiscale pentru bonurile emise in luna decembrie a avut loc duminica si a constat in extragerea din urne a bilelor care desemneaza ziua si valoarea bonurilor castigatoare. Dupa centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, daca numarul acestora este mai mare de 100, va fi organizata cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri castigatoare.

Citeste si:

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, al Agentiei Nationale de Administ rare Fiscala (ANAF) si al CN Loteria Romana.

Cererile de revendicare pot fi depuse incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor castigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale (in original), alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF.

Sursa foto: Valeri Potapova/Shutterstock