“BCR investeste sustinut in agentii, tehnologie si oameni punand la dispozitia clientilor posibilitatea de a testa si de a intelege serviciile bancare la un alt nivel. Aducem evolutia tehnologiei si interactiunea umana de incredere intr-un concept integrat de agentie a viitorului. eXperience BCR – sucursala digitala va deveni un instrument major in strategia de educare a clientilor pentru digital banking“, a declarat Dana Demetrian, Vicepesedinte Retail&Private Banking, BCR.

Noul concept de ecosistem digital cuprinde mai multe tehnologii precum masa interactiva, ghiseul bancar sau masina multifunctionala, dar cel mai popular instrument ramane Video Consilierul, disponibil clientilor dupa finalizarea programului cu publicul (ora 18:00) printr-o sesiune video live in care sunt transmise informatii si simulari de calcul direct pe ecran.

De asemenea, masa cu ecran interactiv este o tehnologie cu rol de pre-consiliere, informare si educare a clientilor prezenta si ea 24/24, dar poate deveni si o modalitate de divertisment pentru copiii clientilor datorita jocurilor cu care este dotata.

Citeste si:

Agentia digitalia propune si conceptul de Idesk, un spatiu dotat cu un ecran informativ prin care clientul participa impreuna cu consilierul pentru identificarea celor mai bune solutii pentru nevoile sale financiare, precum si un business HUB, care isi pot programa intalniri cu partenerii de afaceri intr-o sala de conferinte dotata cu sistem de conference call si video-proiector.

BCR, cele mai mari cresteri istorice pe zona de digital banking. Continua extinderea cu 10 agentii digitale

BCR isi propune extinderea retelei de unitati la nivel national cu 10 agentii digitale in urmatorii doi ani, dintre care una in Bucuresti, iar noua in marile orase ale tarii. “Principala provocare pentru BCR nu este conceptul, ci locul in care sa implementam acest ecosistem digital. Acesta trebuie sa fie aproape de oamenii care au nevoie, respectiv in marile orase”, a declarat Dana Demetrian.

Potrivit reprezentantilor BCR, piata de online banking este in crestere, fara a fi un trend de crestere agresiv, osciland intre o crestere de o cifra si una de doua. “In 2015, BCR a inregistrat cele mai mari cresteri istorice pe zona de digital banking, atat ca numar de clienti activi, cat si ca numar de tranzactii: cresteri de doua cifre”, a declarat Marian Ignat, director canale digitale BCR.

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte.