Care personaj de fictiune, dintre Batman, Spider Man, Fred Flinstone, Harry Potter sau Marge Simpson, are cea mai mare nevoie de o asigurare de viata? La aceasta intrebare au raspuns mai multi participanti la un studiu realizat de catre fundatia Life Happens in efortul de a masura gradul de intelegere al consumatorilor in ceea ce priveste produsele de asigurare de viata. Desi a fost publicat in urma cu un deceniu, lectia pe care o putem invata dupa aceasta lectura este atemporala. Sa analizam asadar situatia fiecarui personaj:

Nota: O versiune extinsa a acestui articol a fost publicata initial in Nr. 2/2016 al Revistei PRIMM - Asigurari & Pensii, cu permisiunea LIMRA’s MarketFacts Quarterly.

ChameleonsEye / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri