Finboard.ro - Contabilul tau virtual

Potrivit unui studiu efectuat de Casa de Insolventa Transilvania in 2013, 43% dintre companiile romanesti sunt falimentare datorita greselilor echipei de management.

De multe ori, motivul pentru care managementul financiar al un unei companii nu e eficient, este lipsa datelor sau comunicare precara intre antreprenor si contabil.

Datele contabile pot fi de multe ori complicate si nu sunt foarte usor de inteles.

Finboard vine in ajutorul antreprenorului si a contabililor.Finboard este o solutie de analiza financiara in cloud, orientata spre nevoia de informare, evaluare si control a managerilor. Folosind un motor unic de procesare, datele contabile din balanta de verificare sunt validate, analizate si transformate in informatii de management.

Pe baza acestor date, antreprenorul, indiferent daca e la stadiul de startup, in dezvoltare, sau daca e o companie care a scalat deja, poate sa foloseasca informatiile pentru a lua decizii esentiale privind evaluarea companiei, metode de finantare sau alte planuri de dezvoltare.


Cum functioneaza:


Balanta de verificare sintetica se descarca din programul de contabilitate, in format excel si se incarca in aplicatie.

Finboard proceseaza informatiile din balanta de verificare in timp real. Rapoartele, in forma grafica si tabelara, sunt generate in cateva secunde. Se pot incarca un numar nelimitat de balante de verificare, oferind posibilitatea de a efectua analize comparative pentru un numar mare de luni sau ani.

Managerul primeste rapoartele intr-o forma usor de citit si utilizat, prezentate grafic si tabelar.Analiza financiara furnizata de Fiboard este una complexa, dar in acelasi timp prezentata intr-o maniera accesibila, inclusiv persoanelor care nu au conostinte economice. Astfel, Finboard emite rapoarte detaliate despre situatia la o anumita data, in evolutie lunara sau in evolutie anuala (cumulat de la inceputul unui an), pe perioade lungi de timp despre:

  • venituri, cheltuieli si profit (contul de profit si pierderi)
  • activul si pasivul patrimonial (bilant);
  • indicatori relevanti ai afacerii
  • comparatie a evolutiei afacerii pe un numar mare de perioade (comparatii lunare, comparatii anuale).

Toate acestea permit optimizarea evolutiei companiei, prin reglaje inca din primele momente.

Cei care au utilizat deja Finboard au declarat ca aplicatia este usor de utilizat si extrem de valoroasa. Ei au reusit sa identifice rapid tendinte care altfel ar fi mai greu de observat chiar de la aparitia lor.

Pentru mai multe detalii, puteti accesa site-ul finboard.ro


Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.