Adunarea Generala a Asociatiei Romane a Bancilor (ARB) l-a numit astazi pe Codin Radu Nastase, vicepresedinte pe risc al Bancpost, in Consiliul Director pe o perioada de trei ani. Vicepresedintele Consiliului Director, organul deliberativ si decizional al ARB, va fi desemnat de membrii Consiliului in prima sedinta.

Conducerea Consiliului Director este asigurata de presedintele Sergiu Oprescu, alaturi de membri Catalin Vasile Parvu, Gabriela-Stefania Gavrilescu, Luminita Delia Runcan, Mirela Bordea si Cornel Theodo Stanescu. Radu Gratian Ghetea ocupa functia de presedinte de onoare al ARB, iar conducerea executiva este asigurata de presedintele executiv Florin Danescu.

ARB concentreaza intreaga piata bancara din Romania formata din 37 de banci active ca persoane juridice romane sau straine in sectorul financiar de 25 de ani. ARB este membra a Federatiei Bancare Europene din anul 1992 (cu drepturi depline din 2007), a Consiliului European al Platilor, a Federatiei Ipotecare Europene si in 26 de organisme nationale lucrative privind dezvoltarea si perfectionarea cadrului economic.

Sursa foto: Kevin George/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri