AAFBR si-a ales un nou Consiliu Director, condus de Iancu Guda

Asociatia Analistilor Financiar-Bancari din Romania (AAFBR) si-a ales un Consiliu Director, cu un mandat de doi ani, presedinte fiind desemnat Iancu Guda - director general Coface Credit Management Services si economist sef al companiei.

Vicepresedintii AAFBR sunt Rozalia Pal - economist sef Garanti Bank si vicepresedinte al AAFBR in perioada 2010-2014, Adrian Codirlasu - director Market Risk and Operational & Reputational Risk in cadrul Unicredit Bank, Ionut Dumitru - economist sef Raiffeisen Bank si presedintele Consiliului Fiscal, precum si Mihail Stan - Head of Shareholding Unicredit Bank.

Iancu Guda, Rozalia Pal, Adrian Codirlasu si Mihail Stan sunt si lectori asociati la Institutul Bancar Roman (IBR), iar Ionut Dumitru profesor asociat la ASE.

"Privind mai departe, cred ca AAFBR poate juca un rol si mai important in desfasurarea unor programe de perfectionare in domeniul financiar bancar si de sustinere a intereselor profesionale. Strategia noastra promoveaza patru directii principale: dezvoltarea certificatelor de perfectionare CEFA si CIIA; cresterea gradului de implicare si vizibilitate al membrilor AAFBR in proiectele asociatiei; promovarea si cresterea vizibilitatii asociatiei; cresterea gradului de diversitate in randul membrilor in ceea ce priveste industria de provenienta", a declarat Iancu Guda, noul presedinte al AAFBR.

AAFBR a fost infiintata in luna ianuarie 2008 si reuneste in randurile sale analisti din sectorul bancar, fonduri de pensii, societati de administrare a investitiilor, societati de asigurari si din piata de capital.

Citeste si:
Iancu Guda: salariile din administratie, locul trei pe tara
Salariul mediu net din...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Sursa foto: Tsyhun/Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri