(P) Managementul Riscului de Creditare: provocarile ascunse din 2016. Doi reputati analisti seniori vin la Bucuresti, pe 14 iunie, pentru a dezbate noile riscuri din piata bancara din Europa Centrala si de Est

ICAP Romania, membra a ICAP Group, cel mai mare grup de informatii de afaceri din Sud-Estul Europei, organizeaza cea de-a 7-a editie a Conferintei de Management al Riscului de Creditare in Bucuresti, pe 14 Iunie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Pentru al saptelea an consecutiv, ICAP Romania aduce impreuna unele dintre cele mai vizionare personalitati din domeniul managementului riscului de credit din Romania si de pe plan international.

De la prima editie a evenimentului, la Conferinta de Management al Riscului de Creditare au participat peste 1.300 de manageri din 800 de companii din diverse domenii de activitate, inclusiv specialisti din industria financiar bancara. De asemenea, in cele sase editii de pana acum au luat cuvantul peste 25 de specialisti in domeniu, iar peste 50 de manageri au contribuit la dezbaterile conferintei.

Anul acesta, pe 14 Iunie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, ICAP Romania are printre invitatii confirmati ca speakeri la cea de a 7-a editie a conferintei pe Armen Dallakyan, Vice Presedinte – Senior Analyst la Moody's Investors Service, care va vorbi despre perspectivele de credit pentru Romania si bancile care activeaza pe aceasta piata si pe Anthony Scriffignano, Vice Presedinte Senior, Chief Data Scientist la Dun&Bradstreet, care va dezbate tema celor mai bune practici in riscul de credit si gestionarea datelor despre companii.

“Imbunatatirea mediului economic are beneficii asupra calitatii activelor si capitalizarii bancilor din Europa Centrala si de Est. Totusi, dobanzile joase si cresterea limitata a creditarii sunt doi factori care afecteaza veniturile acestor banci si raman o provocare curenta pentru profitabilitatea lor. Randamentele scazute ar putea genera o expunere mai mare a bancilor la activitati cu risc crescut, care ar putea, la randul lor, genera o crestere a riscului pe zona de active”, crede Armen Dallakyan, Vice Presedinte – Senior Analyst pentru Institutii Financiare la Moody’s Investor Service din Londra.

Evenimentul va include si prezentari privind gestionarea riscului de catre reprezentanti ai asociatiilor de afaceri, institutiilor bancare, companiilor romanesti si multinationale.
Conferinta de Management al Riscului de Creditare organizata de ICAP Romania este o oportunitate de neratat pentru discutii si dezbateri despre numeroasele provocari cu care se confrunta astazi managementul riscului, atat prin sesiunile de prezentari, cat si in cadrul contextelor de networking pe care le creaza.

Dispunand de lideri importanti, inovatori si in acelasi timp factori de decizie in domeniile lor de activitate, cea de a 7-a editie a Conferintei de Management al Riscului de Creditare este locul unde se pot explora noi strategii, intelege problemele curente de afaceri si schita viitoare solutii de progres tehnologic.
***

ICAP Romania este un furnizor de solutii integrate de afaceri: Solutii de Management al Riscului de Credit, Managementul Creantelor, Consultanta in Management, Solutii de Personal, Solutii de Marketing in Romania, Bulgaria, Grecia, Serbia, Cipru si Turcia.

ICAP Romania consolideaza multiple surse de date, proceseaza, analizeaza si livreaza informatii de afaceri prin: Canal pentru livrare volume mari de date – Webservice, Monitorizari in sistem alerta, Solutii dezvoltate pe specificul sectorului de activitate, Studii de sector, competitie si de portofoliu de clienti.

ICAP Romania este parte a ICAP Group, cel mai mare furnizor de Informatii de Afaceri si de Consultanta din Sud-Estul Europei si partener exclusiv in Romania, Bulgaria si Grecia al Dun&Bradstreet (D&B), leader-ul mondial in furnizarea Serviciilor de Credit Risk si Informatii de Afaceri.

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.
Setari Cookie-uri