Regele Mihai I a contestat obligatiile fiscale catre bugetul de stat la Curtea de Apel Bucuresti, aceste obligatii au fost stabilite de ANAF printr-o decizie din 4 mai, instanta urmand sa stabileasca termenul de judecata.

Regele Mihai a dat in judecata ANAF- Directia Generala de Solutionare a Contestatiilor, Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Bucuresti si Administratia Sectorului 1 a Finantelor Publice. Cerrea Regelui Mihai de anuluare a actului administrativ din 4 mai a fost inregistrata in data de 8 iunie la Curtea de Apel Bucuresti- Sectia contencios administrativ si fiscal, conform News.ro

Biroul de presa al Regelui Mihai I anunta, in 17 mai, ca datoriile Majestatii Sale la bugetul de stat, peste 4,1 milioane de lei, cuprinse in lista datornicilor publicata de ANAF, au fost contestate, iar o procedura judiciara este in curs de desfasurare.

“Obligatiile fiscale restante catre bugetul de stat ale Majestatii Sale Regelui au fost contestate, iar in acest sens o procedura judiciara este in curs de desfasurare”, potrivit sursei citate.

Regele Mihai are o datorie de 4,1 milioane de lei

Regele Mihai I apare pe lista datornicilor publicata de ANAF, cu o datorie totala de peste 4,1 milioane de lei. Potrivit listei publicate de ANAF, regele Mihai I are obligatii fiscale principale la bugetul de stat de 1.999.187 de lei si penalitati de 2.107.948 de lei, suma totala datorata statului ajungand la 4.107.135 de lei.

Fiscul a publicat in 16 mai lista cu datornici persoane fizice, care inregistrau restante de peste 1.500 lei la 31 martie. Pe lista figureaza 187.230 debitori, care au de plata 3,4 miliarde lei, inclusiv din activitati independente sau profesii libere. Din totalul acestora, Fiscul poate recupera la acest moment circa 2,3 miliarde lei.

Sursa foto: agerpresfoto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
ANAF ar putea lansa o noua varianta pentru declaratia 230
Setari Cookie-uri