Adriana Ahciarliu s-a retras din pozitia de secretar general al Asociatiei Societatilor Financiare - ALB Romania, dupa o activitate de peste 12 ani. Adriana Ahciarliu a preluat functia in baza unui contract de consultanta prin care firma Diplomat Consult a asigurat managementul zilnic al proiectelor ALB Romania in perioada aprilie 2004 - august 2016.

Adriana Ahciarliu a fost, prin functia detinuta, membru cu drept de vot al Comitetului Director al ALB. La nivelul federatiilor europene de resort, aceasta a fost membru al Comitetului Director al Secretarilor Generali ai LEASEUROPE, presedinte al Consiliului pentru Europa Centrala si de Sud Est al LEASEUROPE, membru al Comitetului Director al EUROFINAS. Proiectele gestionate pentru ALB Romania au fost concentrate pe constructia cadrului legislativ si de reglementare a activitatii de leasing si de credit de consum - armonizat cu cel European.

Adriana Ahciarliu isi anunta, prin retragerea din functia de secretar general al ALB Romania, si retragerea din functiile detinute la federatiile europene de resotr.

“Dupa 12 ani dedicati sectorului I.F.N. si in contextul unei viziuni diferite in ceea ce priveste viitorul ALB Romania din punctul de vedere al planului de actiuni precum si al modelului de management ales de catre membrii Asociatiei a sosit momentul unui nou inceput pentru businessul pe care il coordonez. In cadrul Diplomat Consult am construit un know how de calitate pentru consultanta Institutiilor Financiare Nebancare si in calitate de partener al Grupului Invigors pentru Romania vom ramane activi in piata locala.Vom continua sa fim un observator si un formator de opinie pentru acest sector de activitate in calitate de consultant independent si/sau prin alte forme asociative”- a mentionat Adriana Ahciarliu.

Retragerea din functia de Secretar General implica si retragerea serviciilor pe care Diplomat Consult le-a prestat de la infiintarea ALB pana in prezent. Firma Diplomat Consult a fost infiintata in 2004 cu scopul de a deservi in exclusivitate ALB Romania. Ulterior serviciile firmei s-au extins si catre alti clienti din sectorul financiar . In anul 2014 firma devine partener pentru Romania al grupului Invigors EMEA.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri