"Pentru mine lucrurile sunt clare. Daca eu vand o polita cu 100 de lei si vine cineva si-mi spune ca de maine trebuie sa o vand cu 50 de lei, eu ii spun, multumesc frumos, ti-o dau sa o vinzi tu, pentru ca pe mine nu ma intereseaza subiectul", a declarat Cristian Constantinescu, fost director general al Allianz si fost presedinte UNSAR, intr-un interviu acordat AsigurariLive.

"Nu-mi stric eu previziunile de profit pe urmatorii trei sau cinci ani ca sa scape de belele cineva din ASF. Eu asta as face daca acum as fi acum director general. Conform aquis-ului comunitar din 2008 s-au liberalizat preturile in asigurari", a spus Cristian Constantinescu (foto).

Ce a mai spus Cristian Constantinescu despre:

  • Infiintarea unui asigurator de stat care sa concureze pe RCA: "Este cea mai mare prostie pe care am auzit-o! Toata piata pierde din RCA. Vine marele asigurator de stat si zice: eu iti vand la jumatate de pret fata de restul companiilor. Numai ca el n-are decat o linie de business. Cat va fi rata daunei combinate atunci daca vinde la jumatate de pret? 200% – 300%?"
  • Raportul Milliman: "Nimeni nu stie pe ce si-a bazat calculele Milliman. Mie mi-a soptit o pasarica cum ca acest raport e bazat pe date furnizate de KPMG de la Astra, deci raportul e facut avand ca model portofolioul Astra. Daca e asa atunci, imi cer scuze, e o porcarie".
  • Transportatorii rutieri: "Atunci cand se duc in fata Guvernului si striga, sa spuna asa : Domnule Guvern de ce nu reduci accizele la motorina, ca poti sa faci asta si motorina e mai scumpa decat asigurarea".

Citeste interviul integral pe AsigurariLive.

Citeste si:
Falimentul Astra poate exclude Romania din sistemul Carte Verde
Cristian Constantinescu:...

Sursa foto: Media XPRIMM

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Cine are dreptate in "razboiul" RCA: transportatorii sau asiguratorii?