Grupul TPG Romania a incheiat anul fiscal 2016 cu o cifra de afaceri care depaseste pragul de un milion de euro, insumand 4.937.664 lei, in crestere cu 5% fata de anul 2015. Totodata, grupul TPG Romania a inregistrat, in anul 2016, si un profit de peste 8% din cifra de afaceri.

“Anul 2016 a fost un an in care Grupul TPG Romania si-a consolidat prezenta pe piata locala a serviciilor financiare, din toate punctele de vedere: am integrat serviciul de audit in gama serviciilor financiare pe care le oferim, ne-am consolidat portofoliul de clienti pana la 90 de clienti din cele mai diverse industrii si ne-am marit echipa. Acum, in 2017, ne dorim sa punem accentul pe atragerea de clienti noi care activeaza in industriile: real-estate, IT, constructii, retail si productie”, a declarat Vasileios Voulgaris - Partener al Grupului TPG.

Grupul TPG Romania este o initiativa antreprenoriala care functioneaza pe piata locala inca din 2009 si care a evoluat de la statutul de firma de consultanta financiara de nisa pana ce a devenit un grup de companii care ofera clientilor servicii financiare sau conexe. Structurat in trei entitati juridice - TPG Accounting, TPG Advisory si Balan TPG Audit, grupul TPG deserveste atat companii multinationale, cat si afaceri locale, sau start-up-uri.

Sursa foto: Andrey Popov / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri