Libra Internet Bank a depasit in premiera cota de piata de 1%, dupa o crestere de 45% a activelor in ultimele 12 luni, la 4,15 miliarde lei. Profitul bancii a scazut insa usor in primul semestru, la 24 milioane lei.

In perioada similara din 2016, Libra Internet Bank raporta un profit net de 25 milioane lei si un nivel al activelor de 2,86 miliarde lei. Conform cifrelor aferente S1 2017, rentabilitatea activelor Libra Bank este de aproape 0,6%, la jumatate fata de media sistemului bancar.

Soldul surselor atrase (depozite preponderent) s-a ridicat la 3,72 miliarde lei, in crestere cu 46% fata de iunie 2016, iar soldul creditelor a atins valoarea de 2,49 miliarde lei, cu 45% mai mare fata de aceeasi perioada de anul trecut.

De asemenea, banca a raportat o rata a creditelor neperformante de doar 2,4%, cu mult sub media pietei.

Am reusit sa crestem in continuare, depasind iata cota de piata de 1% si reusind in acelasi timp un profit semnificativ - Emil Bituleanu (foto), director general Libra Internet Bank.

Libra Internet Bank are o retea teritoriala de 50 de sucursale care deservesc clienti din segmentele profesii liberale, IMM, corporate, real estate si agribusiness, precum si un canal digital, fara hartii si fara drumuri la banca.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri