Banca Transilvania organizeaza un nou eveniment de shopping bancar online, Bank to School, în perioada 18-19 septembrie.

Clientii BT sau cei care doresc sa inceapa sa foloseasca produsele oferite de catre banca pot aplica exclusiv pe siteul bancii.

Oferta Bancii Transilvania este urmatoarea:

  • Primirea alocatiei copilului la Banca Transilvania + card de debit personalizat cu poza dorita: +100 de lei cadou pe card si zero comision pentru emiterea acestuia.
  • Bratara BT contactless: zero comision de emitere si de administrare pentru 12 luni.
  • Cardul STAR Forte: aduce 100 de puncte (10 la prima cumparatura + 90 bonus) pentru cardul de titular si 50 puncte (10 la prima cumparatura + 40 bonus) pentru un card suplimentar.
  • Cardul de calatorii BT Flying Blue: zero comision de emitere, bonus de bun venit pentru prima cumparatura cu cardul 2.000 sau 4.000 de Mile, in functie de cardul ales, Classic sau Premium. De asemenea, se pot castiga doua bilete de avion dus-intors pentru una dintre urmatoarele destinatii: Amsterdam, Roma sau Paris.
  • Imprumut de nevoi personale cu asigurare de viata si somaj, cu dobanda fixa pe toata perioada de creditare: 8,5% p.a daca persoana respectiva primeste venitul la BT, respectiv de 9,5% p.a pentru celelalte persoane.
  • Depozit pe 24 de luni, cu dobanda fixa: 1,5% p.a. pentru economiile in lei, respectiv 0,5% p.a. pentru cele in euro.
  • Asigurare AEGON Fii Sigur: daca se încheie si o co-asigurare pentru un copil minor co-asigurat, aceasta aduce un cadou supriza pentru el.
  • Asigurare de imobil Groupama: persoanele care aplica pana la finalul lunii noiembrie a.c. pentru un credit imobiliar/ipotecar BT si li se emite polita de asigurare pentru imobil beneficiaza de 30% reducere în primul an.

Banca Transilvania este a doua cea mai mare banca din Romania, in functie de active. Activitatea sa este organizata pe trei linii principale de business: Corporate, IMM si Retail. BT are peste 7.000 de angajati, aproximativ 500 de sedii si 2,2 milioane de clienti. Strategia bancii este sustinuta de actionari internationali, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) si IFC – Banca Mondiala.

Citeste si:
#bankingurban Cum faci banking fara a trece prea des pe la banca
#bankingurban Cum faci...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Economisirea alocatiei timp de 18 ani: cati bani poti strange