BT Mic, cea mai noua companie a grupului Banca Transilvania, pariaza pe finantarea unui segment de clienti care au in general usile inchise la banci. Cu un sistem de garantii flexibile, avans zero si documentatie minima, BT Mic spera sa atraga micii antreprenori, cu MINIMUM 3 luni de activitate, inclusiv din industriile creative, care de obicei nu pot aduce garantii pentru un flux traditional de finantare bancara.

In general, nevoile clientilor care apeleaza la BT Mic se refera la achizitia de marfa, plata furnizorilor sau a altor datorii, renovarea magazinului sau a spatiului de depozitare, chiar extinderea acestora, achizitia unui utilaj sau mijloc de transport nou sau second-hand sau orice poate aduce plus valoare economica pentru afacere.

Marian Ene BT MicSuma medie impumutata prin BT Mic este pana in prezent in jurul nivelului de 45.000 lei (10.000 euro).

"Oferim o abordare personalizata fiecarui client, incercam sa intelegem businessul, ce s-a facut pana acum, si mai ales planurile de viitor, inclusiv impactul finantarii oferite de noi. Vizitam de fiecare data afacerea, si ramanem aproape de fiecare antreprenor si ulterior acordarii unui credit. Ne dorim sa stabilim o relatie de colaborare pe termen lung cu fiecare dintre acesti clienti. Credem ca doar asa putem merge mai departe intr-un mod sustenabil atat noi, cat si fiecare client in parte", a declarat Marian Ene (foto stanga), director general adjunct in cadrul BT Mic.

Marian este unul dintre speakerii conferintei Fast Forward Business Summit. Ii poti adresa intrebari despre finantarea prin BT Mic miercuri, 27 septembrie, si pana la final de saptamana poti beneficia de un DISCOUNTde 25% la toate workshop-urile conferintei.

Podusele de credit oferite de BT Mic, dedicate micului antreprenor

Finantarea prin BT Mic difera semnificativ de finantarea bancara in urmatoarele puncte esentiale:

  • Criteriile de eligibilitate sunt mai relaxate, BT Mic solicitand experienta mai redusa comparativ cu Banca Transilvania
  • Avans zero/contributie zero in caz de investitii
  • Garantii flexibile

BT Mic merge cu precadere pe garantia personala din partea asociatului/asociatilor – contract de fideiusiune, dar nu exclude alte tipuri de garantii (clasice) – gajuri, ipoteci, insa nu sunt majoritare.

  • Documentatie minima pentru accesarea creditului

Potrivit oficialilor BT Mic, clientul nu are nevoie de o pregatire speciala pentru a accesa o solutie de finantare, dar "este important sa fie deschis si sa ne povesteasca cate ceva despre business, despre planurile de viitor, si despre scopul finantarii pe care o solicita".

Documentatia minima inseamna ca IFN-ul nu ii cere clientului sa intocmeasca un plan de afaceri, iar partea de analiza financiara este in sarcina si are loc in "laboratorul" BT Mic.

"Ne intereseaza ca un client sa isi cunoasca bine afacerea, nivelul lui de implicare in business, comportamentul de plata – punem mare accent pe disciplina clientilor in achitarea la timp a datoriilor – si capacitatea afacerii de a suporta o rata de credit", subliniaza Marian Ene.

Sursa foto: mavo_Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri