BT Leasing, companie a Grupului Financiar Banca Transilvania, a raportat un profit net de 15,4 milioane de lei pentru primele 9 luni ale lui 2017, cu 33% mai mare decat aceeasi perioada a anului trecut, conform unui comunicat de presa emis de catre companie.

,, Focusul nostru in acest an a fost dezvoltarea retelei prin care oferim produsele de leasing, care consta in cross-sellingul cu Banca Transilvania si in parteneriatele cu dealerii autorizati de autovehicule si echipamente. Faptul ca oferta BTL poate fi accesata direct in sucursalele si agentiile BT, precum si in showroom-urile dealerilor auto dubleaza volumele de business", afirma Ionut Morar, director general BT Leasing.

BT Leasing

BT Leasing: Activele au crescut cu 45% fata de decembrie 2016

In datele transmise de catre BT Leasing se mai arata faptul ca totalul activelor din septembrie 2017 este de aproape 700 de milioane de lei, cu 45% mai mult decat valoarea din decembrie 2016. In ceea ce priveste totalul finantarilor in leasing, oficialii precizeaza ca acestea cu crescut in primele 9 luni ale anului 2017 cu 43%, ajungand la 425 milioane de lei. De asemenea, numarul clientilor a crescut cu 40% fata de decembrie 2016.

Motorul de crestere al BT LEasing este leasing-ul de autovehicule, care reprezinta 75% din totalul finantarilor. BT Leasing a atras in acest an noi segmente de clienti, a relansat produsul de leasing pentru persoanele fizice si a dezvoltat produse rapide de finantare pentru valori de pana la 40 de mii de euro, care pot fi accesate inclusiv de start-up-uri, se mai arata in comunicatul de presa.

Citeste si:
Banca Transilvania cumpara Bancpost. Tranzactia a fost aprobata joi
Banca Transilvania cumpara...

Sursa foto: Mc Satori / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Banca Transilvania, profit net de 1,21 miliarde de lei in 2018