Prin intermediul platformei cryptocoin.pro, utilizatorii pot tranzactiona, deocamdata, monedele virtuale cu ajutorul unui cont bancar, o carte de identitate si un cont pe site. Compania a anuntat ca pregateste in viitorul apropiat plata cash si cea cu caradul, iar pentru tranzactiile mici si plata prin SMS, conform unui comunicat de presa emis de catre companie.

„Intrarea noastra pe piata din Romania are loc intr-un moment firesc in evolutia interesului pentru tranzactiile cu monede virtuale. Piata romaneasca este mult mai bine documentata decat in trecut, iar interesul sporit pentru criptomonede ne-a dat si mai mult curaj”, a declarat Valentin Socaci, CEO CryptoCoin PRO.

Platforma permite clientilor sa stocheze cryptomonedele achizitionate de pe platforma in contul acestora pana la retragerea in portofelul electronic personal. In cazul in care acestia au nevoie de indrumare, pot apela la chatul integrat al platformei sau prin apel telefonic.

La momentul redactarii acestei stiri, platforma tranzactioneaza Bitcoin la un pret de 10.074 euro.

Bittnet ia ca model Banca...
Citeste si: Logofatu, Bittnet: Un SPO ar fi mai relevant pentru transferul pe BVB

Firma numara noua specialisti care opereaza din doua puncte de lucru in tara, la Iasi si Bucuresti, si inca doua in afara, in Elvetia si Canada. Toti traderii trec mai intai printr-un proces permanent de optimizare a procedurilor KYC (de cunoastere a clientului), AML (impotriva spalarii de bani) si de Customer Service.

CryptoCoin PRO estimeaza tranzactii in valoare de peste cinci milioane de dolari pana la finalul acestui an. Pentru 2018, compania isi propunere o crestere de minimum zece ori a sumelor tranzactionate.

Sursa foto: Wit Olszewski / Shutterstock.com