"Cu INSIA am pornit de la zero in brokerajul de asigurari si am creat un business care astazi genereaza anual o cifra de afaceri de milioane de euro. Am incredere ca noul pas din cariera mea ma va ajuta sa ma dezvolt. Am discutat mult inainte sa accept, dar faptul ca imi pastrez libertatea decizionala si ca strategia de dezvoltare propusa de mine este sustinuta, mi-a usurat decizia", spune Alexandra Durbaca (foto).

Razvan Rusu, director general, Leader Team Broker declara ca Alexandra Durbaca se va ocupa de dezvoltarea si strategia de extindere a retelei de parteneri francizati in Romania.

Absolventa a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, cu specializare in Managementul afacerilor international, Alexandra Durbaca si-a completat studiile in Franta la Faculte des Sciences Economiques et de Gestion, University Clermont Auvergne. Si-a inceput cariera in audit si consultant de business in banca si, ulterior, intr-o companie de brokeraj de francize. Din anul 2012 a preluat functia de conducere si a brokerului de asigurari INSIA Europe in Romania.

Leader Team Broker de Asigurare a fost infiintat in anul 2007 de catre specialistul in asigurari Razvan Rusu. Cu o cifra de afaceri de peste 3,5 milioane de euro, compania a dezvoltat produse in domeniul asigurarilor de evenimente din Romania.

IDD, legea cu privire la...
Citeste si: Legea privind distributia de asigurari, publicata in Monitorul Oficial