Odata cu startul anului 2018, Alexandra Durbaca a preluat pozitia de director executiv al companiei de intermediere in asigurari Leader Team Broker, specializata in vanzarea de asigurari pentru evenimente. Ea a ocupat anterior, pentru o perioada de sase ani, functia de director general al INSIA Romania.

"Cu INSIA am pornit de la zero in brokerajul de asigurari si am creat un business care astazi genereaza anual o cifra de afaceri de milioane de euro. Am incredere ca noul pas din cariera mea ma va ajuta sa ma dezvolt. Am discutat mult inainte sa accept, dar faptul ca imi pastrez libertatea decizionala si ca strategia de dezvoltare propusa de mine este sustinuta, mi-a usurat decizia", spune Alexandra Durbaca (foto).

Razvan Rusu, director general, Leader Team Broker declara ca Alexandra Durbaca se va ocupa de dezvoltarea si strategia de extindere a retelei de parteneri francizati in Romania.

Absolventa a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, cu specializare in Managementul afacerilor international, Alexandra Durbaca si-a completat studiile in Franta la Faculte des Sciences Economiques et de Gestion, University Clermont Auvergne. Si-a inceput cariera in audit si consultant de business in banca si, ulterior, intr-o companie de brokeraj de francize. Din anul 2012 a preluat functia de conducere si a brokerului de asigurari INSIA Europe in Romania.

Retail jobs

Leader Team Broker de Asigurare a fost infiintat in anul 2007 de catre specialistul in asigurari Razvan Rusu. Cu o cifra de afaceri de peste 3,5 milioane de euro, compania a dezvoltat produse in domeniul asigurarilor de evenimente din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri