Leader Team Broker, jucator pe piata asigurarilor din Romania, a lansat iDoctor, un serviciu de telemedicina care pune la dispozitia companiilor si persoanelor fizice consultatii medicale prin telefon si printr-o platforma online 24/7. Scopul telemedicinei este sa solutioneze acele cazuri care se pot rezolva fara o vizita la medic.

Cu un simplu apel telefonic, in maximum 30 de minute, pacientul intra in contact cu un medic specialist, care evalueaza simptomele de la distanta, pentru a diagnostica posibile afectiuni si pentru a prescrie tratamentul potrivit. Scopul telemedicinei este sa solutioneze acele cazuri care se pot rezolva fara o vizita la medic. Accesul la un doctor este mult mai rapid si se poate face in orele de serviciu, noaptea, in weekend, in zilele de concedii sau de sarbatori legale, se precizeaza intr-un comunicat de presa.

In plus, de acest serviciu beneficiaza si sotul, sotia si copiii angajatilor fara niciun cost suplimentar. In situatia in care copilul abonatului are o problema, iar medicul sau curant nu este disponibil, parintele are acces imediat la un medic pediatru.

Care este pretul pentru iDoctor?

“Cu acest serviciu de telemedicina ai doctorul cu tine oriunde, disponibil 24/7, 365 de zile pe an. Angajatii evita astfel drumuri inutile la doctor, in timpul orelor de program, iar acest lucru are un impact direct in productivitatea acestora. Mai mult, ei se bucura de confortul unor consultatii medicale de la birou sau de acasa, evitand astfel timpi morti in trafic sau in sali de asteptare, pentru afectiuni usoare. iDoctor nu inlocuieste actul medical pentru afectiuni grave, insa este un mod rapid si ieftin pentru cele de rutina”, explica Alexandra Durbaca, Director Executiv Leader Team Broker.

Retail jobs

Serviciul de telemedicina lansat de Leader Team Broker este oferit prin compania Telios si li se adreseaza atat personelor fizice cat si companiilor.

Pretul pentru iDoctor porneste de la 15 lei pe luna per angajat pentru companii, si de la 30 de lei pe luna pentru persoane fizice. In acest pachet persoana are acces nelimitat la consultatii prin serviciul de telemedicina, avand la dispozitie multipe specialitati medicale precum medicina generala, pediatrie, boli infectioase, stomatologie.

Aditional, pachetul de telemedicina include a doua opinie medicala si servicii de well-being precum consultanta psihologica, ori consulatii la medicul nutritionist.

Sursa foto: Dreamstime.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri