SanoPass lansează Pașaportul Medical, serviciu de prevenție care include teste COVID-19, consultații în clinici și telemedicină

Compania SanoPass lansează Pașaportul Medical, serviciul de prevenție sub formă de abonament care include teste serologice pentru detectarea anticorpilor SARS-CoV-2, consultații sau investigații în clinici, telemedicină nelimitată și access la dosarul medical electronic, direct din aplicație.

Măsurile recomandate de către majoritatea guvernelor și organizațiilor mondiale referitoare la întoarcerea oamenilor la muncă sunt legate de oferirea echipamentelor specifice pentru protecție, dezinfectarea spațiului de lucru și verificarea stării de sănătate a angajaților.

Astfel, SanoPass vine în sprijinul angajatorilor oferindu-le o soluție pentru monitorizarea stării de sănătate a angajaților punând la dispoziție un număr limitat de 5.000 de abonamente medicale la numai 20 lei pe lună.

Vezi și: SanoPass, aplicația care oferă acces în sute de clinici medicale în toată România

Pașaportul medical a luat naștere în urma discuțiilor purtate în ultima luna cu peste 200 de angajatori din aproape toate industriile. Majoritatea se tem că odată cu relaxarea măsurilor și întoarcerea angajaților la muncă, aceștia vor avea un factor de stres în plus, reprezentat de un potențial risc de contaminare. Pentru a spori confortul angajaților le oferim un mix de servicii medicale de prevenție: analize, teste pentru anticorpi SARS-CoV-2, consultații, investigații în clinici, dosar medical și acces nelimitat la telemedicină, toate într-o singură aplicație

Citeste si:
SanoPass ajunge la o rețea de 700 clinici medicale partenere
SanoPass anunță un...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Andrei Vasile, co-fondator al SanoPass

Vezi și: Cât costă un test pentru depistarea noului coronavirus la spitalele de stat

Compania SanoPass a ținut cont și de situațiile financiare dificile pe care companiile le au în această perioadă și a decis să susțină accesul la servicii medicale de prevenție pentru 5.000 de beneficiari la un cost de 20 lei pe lună. Astfel, Pasaportul Medical poate fi oferit complementar asigurărilor de sănătate sau abonamentelor deja contractate.

SanoPass oferă banii înapoi pentru serviciile neutilizate într-un an

Tot pentru a veni în sprijinul companiilor, SanoPass oferă o caracteristică unică în piața din România prin oferirea banilor înapoi pentru serviciile neutilizate într-un an din cadrul abonamentelor.

Citeste si:
Consiliul Concurenței verifică clinicile care fac teste COVID-19
Consiliul Concurenței...

Vezi și: SanoPass împreună cu Kodingtech și PayU ajută clinicile să-și implementeze propriile sisteme de telemedicină prin soluții Microsoft

Totodată, ca parte a campaniei de prevenție, SanoPass pune la dispoziție gratuit un ghid cu scopul de a clarifica diferite aspecte legate de imunitate.

Ghidul “Imunitate cu de toate”, un produs 100% SanoPass, a fost creat în colaborare cu medicii din clinicile partenere și a răspuns punctual la întrebările persoanelor din comunitatea SanoPass pe această temă.

Astfel, cu ajutorul acestui ghid, utilizatorii pot înțelege ce este imunitatea, cum poate fi îmbunătățită și cum prin ajutorul tehnologiei putem duce o viață mai sănătoasă.

Citeste si:
O nouă platformă de telemedicină, în sprijinul medicilor și...
O nouă platformă de...

Sursa foto: Unsplash

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Sănătate »Setari Cookie-uri