Furnizorul de abonamente medicale pentru angajati SanoPass, din Bucuresti, si Telios, companie de telemedicina din Cluj, au semnat un parteneriat care promite sa reconfigureze peisajul beneficiilor de sanatate pentru angajatii din Romania. Astfel, cele doua companii includ consiliere medicala nelimitata prin telemedicina in abonamentele medicale pentru angajati.

SanoPass, un startup fondat in 2019, emite abonamente medicale de preventie oferite de angajatori ca beneficii pentru angajati, in peste 200 de clinici si cabinete medicale independente din Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe. Abonamentele SanoPass se adreseaza cu precadere IMM-urilor si celor cu profesii liberale, care pot oferi astfel angajatilor acces la servicii medicale precum consultatii, investigatii si analize medicale. Angajatii abonati SanoPass isi pot face programari, in orice cabinete medicale sau clinici partenera, avand deplina libertate de a alege, in functie de proximitate sau de preferintele personale.

Abonamentele SanoPass asigura programari pentru consultatii sau investigatii, indiferent de specialitate, in maxim 48 de ore. SanoPass ofera 3 pachete principale de servicii, cu preturi intre 11 si 35 euro/luna, continand servicii de medicina muncii, consultatii si investigatii medicale, analize medicale, stomatologie, nutritie, psihologie si fizioterapie.

SanoPass si Telios includ telemedicina in abonamentele medicale

De acum, acestor servicii in clinici si cabinete medicale li se adauga si accesul nelimitat la serviciile de consiliere medicala telefonica asigurate de Telios.

Angajatii pot direct din aplicatia SanoPass pentru a discuta cu un asistent medical calificat, iar apoi cu un medic specialist care solutioneaza problema medicala, oferind diagnostic si plan de tratament. Pentru a monitoriza evolutia starii de sanatate, abonatul este apoi apelat de un specialist Telios in termen de 48 de ore de la consultatie.

Abonamentele medicale sunt printre cele mai utilizate beneficii extra-salariale in Romania, facand parte din pachetele de beneficii a peste 1.6 milioane de angajati.

"Suntem foarte incantati de parteneriatul cu Telios, prin care aducem medicul la doar un click sau un telefon distanta pentru abonatii SanoPass. Acestia vor putea suna oricand au o problema de sanatate, de oriunde se afla – de acasa, de la birou, din delegatie sau din vacanta. Vor avea acces nelimitat la un medic specialist, care le poate oferi consiliere in romana, engleza sau maghiara. Insasi misiunea SanoPass este sa aduca serviciile de medicina si de viata sanatoasa cat mai aproape de angajati, iar impreuna cu Telios facem un pas enorm inainte”, declara Andrei Vasile si Mihai Vadan, co-fondatori SanoPass.

Avand sediul central in Cluj, Telios ofera servicii la nivel national si are o echipa extinsa de medici generalisti, pediatri si specialisti. Telios acopera toate nevoile de consiliere medicala la distanta si deserveste atat companii, de la IMM pana la firme cu mii de angajati, cat si asiguratori de viata si sanatate, care ofera servicii de telemedicina clientilor asigurati.

"Telemedicina este un pilon de baza in viitorul sistemului de ingrijiri medicale, peste tot in lume. Consultatiile prin telefon, aplicatii mobile sau email nu se substituie vizitelor clasice la medic, acolo unde acestea sunt necesare, ci degreveaza sistemul medical de volumul enorm de munca alocat afectiunilor usoare, de rutina. Medicii nostri consulta, pun diagnostic si scriu retete medicale pentru orice afecttiuni de rutina.

Suntem mandri de parteneriatul cu compania SanoPass, a carei abordare agila si foarte actuala in piata abonamentelor medicale pentru angajati se ingemaneaza cu propria noastra viziune. Impreuna, aducem serviciile de medicina la indemanda tuturor angajatilor abonati SanoPass, care au de acum acces rapid si in conditii mai bune la medici bine pregatiti si dedicati”, a declarat Dr. Adrian Danciu, Director Medical Telios.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri