SanoPass anunță un parteneriat cu Sanador și ajunge la o rețea de 700 clinici medicale partenere

SanoPass, cea mai mare platformă care conectează clinicile medicale cu companiile din România, crește la peste 700 de clinici medicale, în urma unui parteneriat cu Sanador.

SanoPass a ajuns ca până la finele primului semestru din 2020 să gestioneze serviciile medicale oferite ca beneficii de sănătate angajaților a peste 50 de companii. Prin tehnologia dezvoltată, SanoPass oferă companiilor și clinicilor din rețea soluții de optimizare și personalizare a beneficiilor medicale până la nivel de angajat, în condițiile reducerii costurilor de ambele părți.

Vezi și: Te pregătești de vacanță? Un start-up românesc te ajută să îți faci testul COVID-19

“Parteneriatul realizat împreună cu clinicile Sanador a fost îndelung solicitat de către clienții noștri. Am găsit astfel un partener cu ADN antreprenorial, care îmbrățisează tehnologia și beneficiile pe care la aduce aceasta. De asemenea, pentru parteneriatele strategice la care lucrăm, noua colaborare ne va ajuta, cu siguranță, să ne consolidăm poziția de lider pe segmentul platformelor de beneficii de sănătate”, a declarat Andrei Vasile, co-fondator SanoPass.

Companiile aleg serviciile medicale pe care vor să le ofere angajaților, costul minim al unui abonament este de 1 euro pe lună (medicina muncii), în timp ce costul celui mai scump abonament este de 40 euro pe lună. SanoPass este singura companie din România care oferă la sfârșitul anului contractual banii înapoi pentru serviciile medicale contractate și neefectuate.

Citeste si:
COVID-19 | Un start-up românesc te ajută să îți faci testul RT-PCR
Te pregătești de vacanță? Un...
Citeste si:
8 remedii pentru ameliorarea durerii in gat
8 remedii pentru ameliorarea...

Te poate interesa și: Aplicația care îți va da salariul mai repede, ca să nu mai împrumuți bani. Fără dobânzi sau comisioane

SanoPass este o companie lansată în 2019, care a devenit rapid cea mai mare platforma de optimizare a serviciilor medicale oferite angajaților. Abonamentele SanoPass conțin servicii de medicina muncii, consultații, investigații și analize medicale, stomatologie, nutriție, psihologie, fizioterapie și imagistică avansată.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Sănătate »Setari Cookie-uri