Haos fiscal ca niciodata. Schimbari “peste noapte”. ANAF nu stie nici ea ce se intampla, cum sa comunice cu contributorii, cine ce si cat plateste. Evident, PSD are nevoie de bani ca de aer dupa ce a aruncat cu pomeni electorale fara acoperire, a marit salarii din anumite sectoare bugetare si, per total, a creat instabilitate economica masiva. Acum, deja unele persoane au inceput sa declare greva fiscala. “M-am saturat de experimentele statului roman!”

Ce spun contributorii pe marginea formularului 600, care obliga sute de mii de romani sa plateasca IN AVANS venituri pe care ar putea sa le aiba anul acesta? Este o confuzie maxima, generalizata, uneori sila, alteori furie care se reflecta prin greva fiscala.

Intrebarile curg lant catre ANAF, insa raspunsurile, dupa cum spun cei interesati de noua "misculatie fiscala" a PSD, nu primesc raspunsuri si sunt satui pana peste gat.

Intrebarile curg garla, fiind o confuzie generala. Acest lucru arata, inca o data, incapacitatea sau/si interesul autoritatilor de a face cu adevarat lumina intr-un subiect care afecteaza foarte multi romani.

Pe buna dreptate, romanii se revolta

Pe buna dreptate, multi romani se revolta in fata modificarilor fiscale, cu atat mai mult cu cat, cel putin sub aceasta conducere PSD, exista din ce in ce mai mult certitudinea ca banii respectivi se duc oriunde, dar nu in piloanele de baza ale dezvoltarii unui stat.

O alta persoana explica, plastic si pe intelesul tuturor, ce s-a intamplat, de fapt, de am ajuns atat de rapid intr-o situatie atat de grava.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri