Castigatorii Bank of the Year 2017: BCR a adjudecat cele mai multe premii, inclusiv cel mai ravnit trofeu al serii, in timp ce Libra Bank a fost surpriza Galei din acest an. Banca Transilvania a bifat doua premii, Omer Tetik fiind votat bancherul anului, iar ING Bank si-a pastrat suprematia la doua categorii. Iata lista completa a premiilor de la Mastercard - Bank of the Year 2017.

„Va multumesc pentru tot ce ati facut in anul acesta, pentru toate eforturile pe care le-ati depus. Este parte a misiunii noastre sa va aducem recunoasterea de care aveti nevoie, pentru toata contributia pe care o aveti la dezvoltarea tarii in care traim, si ne pasa mult de ea", a spus in deschiderea Galei Cosmin Vladimirescu, general manager al Mastercard Romania.

Noi credem ca inovatia poate sa duca traditia mai departe si sa ne pastreze pe noi romanii asa cum suntem, dar sa ne faca viata mai usoara. Si va multumesc, pentru ca toate inovatiile pe care le aduceti in piata in fiecare an, exact asta fac! - Cosmin Vladimirescu

BCR: banca Anului 2017 la Mastercard Bank of the Year

Cel mai important moment al serii, dublat ca emotie de un moment priceless realizat de Mastercard, a fost cel de acordare a premiului Banca Anului, trofeu decernat de Catalin Cirstoveanu, seful sectiei de neonatologie de la Spitalul Marie Curie.

Marele premiu al serii a fost adjudecat de BCR, care a marcat astfel trei premii la aceasta editie a Mastercard Bank of the Year, dupa ce anul trecut bifase 4 trofee.

Supranumit "ingerul copiilor", doctorul Catalin Cirstoveanu a avut parte de o surpriza priceless dupa ce Mastercard a donat in numele castigatorului acestei categorii suma de 10.000 euro pentru sectia de neonatologie pe care o coordoneaza medicul. Suplimentar, BCR a dublat donatia intr-un moment emotionant care a semnalat necesitatea ca mediul privat, inclusiv bancile, sa contribuie prin donatii si programe de CSR la sustinerea sectorului medical din Romania.

BCR castigatoarea Mastercard Bank of the Year

Omer Tetik - Bancherul Anului 2017

Al doilea cel mai ravnit premiu al concursului Bank of the Year, Bancherul Anului, a fost acordat, in urma unui moment priceless, de gimnasta Catalina Ponor, care a oferit castigatorului – Omer Tetik, CEO al Banca Transilvania - o poza cu autograf de la ultima competitie a carierei sale in gimnastica, desfasurata chiar la Cluj, precum si drapelul Romaniei cu semnatura sa.

Libra Internet Bank: cea mai inovatoare institutie financiara a anului 2017

Una dintre cele mai mari surprize ale acestui an a fost la categoria "Cea mai inovatoare institutie financiara", unde Libra Internet Bank, institutie financiara de talie medie, a castigat un premiu mult ravnit de banci mult mai mari. Premiul a fost ridicat de Octavian Hera, Head of Digital in cadrul Libra, iar trofeul a fost inmanat de Virgil Stanescu, presedintele executiv al Sports Hub.

BCR, institutia Financiara Social-Responsabila a Anului

Banca Comerciala Romana a bifat un trofeu si la categoria de CSR a Galei Mastercard Bank of the Year, unde premiul a fost acordat de Fady Chreih, CEO al lantului de centre medicale Regina Maria.

BCR: cea mai Activa Institutie Financiara in Educatie Financiara

In ceea ce priveste cea mai implicata banca in programele de educatie financiara, juratii au decis in favoarea BCR pentru al doilea an la rand. Premiul la aceasta categorie a fost acordat de Ligia Golosoiu, presedintele APPE.

Raiffeisen Bank: produsul de Credit pentru Retail al Anului

Raiffeisen Bank a castigat voturile juratilor la aceasta categorie cu produsul FlexiCredit, premiul fiind acordat de Adrian Nicolaescu, directorul de marketing al Mega Image.

ING Bank: Serviciul Online al Anului

O categorie de asemenea foarte disputata a fost si "Serviciul Online al Anului", unde ING Bank si-a pastrat trofeul castigat la editia precedenta. Juratii au considerat ca platforma de Internet Banking a bancii - Home'Bank - a fost cea mai buna din piata dupa mai multe criterii. Trofeul a fost inmanat de Mihai Neculai, unul dintre cei trei fondatori ai FAN Courier.

UniCredit: Aplicatia Mobila a Anului

O alta surpriza placuta a serii a fost la categoria "Aplicatia Mobila a Anului", unde Mobile Banking-ul UniCredit Bank, care a primit o serie de update-uri in 2017, a fost votat cea mai buna aplicate mobila din banking-ul romanesc. Premiul a fost acordat de Marius Costin, CEO al PayU Romania.

BRD SocGen: Cea mai Prietenoasa Banca pentru Tineri

BRD Groupe Societe Generale si-a mentinut suprematia pe aceasta categorie, unde castigase trofeul si in urma cu un an. Alexandra Sutu, vicepresedinte AIESEC, a oferit acest premiu, sustinand si un mic discurs despre exigentele noii generatii cu privire la produsele si servicile bancare.

Cetelem: Institutia Financiara Non-Bancara (IFN) a Anului

Cetelem a castigat singura categorie dedicata exclusiv IFN-urilor care activeaza in piata locala, premiul fiind decernat de Adrian Cighi, cofondator al Pago Plateste.

Banca Transilvania: Institutia Financiara pentru IMM-uri

Al doilea premiu din portofoliul BT la Gala Bank of the Year 2017 a fost pe segmentul IMM, juratii considerand ca Banca Transilvania a oferit intreprinderilor mici si mijlocii cele mai bune produse si servicii pe parcursul anului 2017. Premiul a fost acordat de Liviu Andrei, managing partner Alliance Finance Brokers.

ING Bank: Campania de Comunicare Financiara a Anului

Si ING Bank a incheiat cu doua trofee seara, fiind premiata pentru cea mai buna campanie de comunicare financiara a anului. Premiul a fost acordat de Diana Tanase, marketing manager in cadrul Mastercard Romania.

Libra Internet Bank: Produsul de Economisire al Anului

Primul premiu al Galei Mastercard Bank of the Year a fost cel dedicat produsului de economisire al anului, unde Libra Bank a facut de asemenea o surpriza placuta, adjudecand aceasta categorie disputata de marile banci. Anca Bidian, CEO al Kiwi Finance, a oferit trofeul la aceasta categorie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri