“La nivel international facem parteneriate cu bancile pentru a le oferi clientilor conturi IBAN, in ceea ce priveste Romania, suntem aproape de a incheia o intelegere cu o banca din top 5”, a declarat Irina Scarlat.

Cei de la Revolut au aplicat deja pentru o licenta de banking si se asteapta sa o primeasca pana la finalul anului. In urma finalizarii acestui proces startup-ul va putea dezvolta produse financiare proprii.

Irina Scarlat a preluat postul de country manager luna aceasta si principalul obiectiv pe care il are va fi sa dezvolte piata din Romania si sa creasca numarul de utilizatori de la 25.000 in prezent la peste 100.000 pana la finalul anului.

Compania cu sediul in Londra are peste 1.700.000 de utilizatori in Europa si a procesat pana in prezent peste 60 de milioane de tranzactii in valoare totala de mai bine de 15 miliarde de dolari. Revolut a obtinut finantari in valoare totala de 340 milioane de dolari de la investitori cunoscuti precum Index Ventures, Balderton Capital, Ribbit Capital sau DST Global.

Irina Scarlat a fost prezenta la conferinta Future Banking, organizata de wall-street.ro in parteneriat cu Banca Transilvania, Visa, EFSE, Namirial Group, TBI Bank, Patria Bank, Pelifilip si APERO.

Efectele taxei pe "lacomie",...
Citeste si: Reversul taxei pe "lacomie" - bancile imprumuta tot mai greu statul

Sursa foto: Ovidiu Udrescu